• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarliga veda icin sade fikirler ?

Lilalii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
31
6
16
29
Kızlar alkolsüz falan bi ortam olacak ama neler yapacağız bilmiyoruz berkaliga veda da? Sizler ne yaptiniz?

Valla ben bekarlığa veda yapmadım . Kına gecesi yaptık ona da kundaktaki bebekler dahil tanımadığım ninelere kadar geldiler .ben bekarlığa veda desem bizimkiler tövbe estağfurullah tövbe tövbe gibi tepkiler verirlerdi:))))) ama her şey benim elimde olsa ben evin üst katında sadece yakın arkadaşlarımla gece bende kalabilecekleri küçük samimi bir şey yapmak isterdim. Kına da yakardik filimde izlerdik dans Edip hoplayip ziplardik yapmaktan zevk aldığımız ne kadar ortak eglencemiz varsa yapardık .yapılacakların bir sınırı yok siz nelerden zevk alıyorsanız öyle yapın

Sahil kenarında yaşıyoraan fikir verebilirim

Kızlar alkolsüz falan bi ortam olacak ama neler yapacağız bilmiyoruz berkaliga veda da? Sizler ne yaptiniz?
Kendim bekarliga veda partisi hazirlamadim.
Geline arkadaslari süpriz olarak hazirlar bu partyi.
Siz neden kafanizi yoruyorsunuz

Sevdiğin az sayıda insanı toplayıp biraz gün biraz evde nişan havasında yiyecekler hazırlayabilirsin. Müzik olmazsa olmaz zaten. Ortamı süsleyip nedime bilekliği yada üzerinde birde to be yazan geçici dövmelerden (tatoo da deniliyor sanırım) alıp arkadaşlarına verebilirsin. Eğer kalacak yer varsa pijama partisi olabilir devamında. Ben bunu evlenince oturacağım evde yapmayı düşünüyordum evlenmeden misafirleri aradan çıkarmak için ama tutmadı.
Havuzlu bişeylerde olabilir pek fazla kimsenin gitmediğini bildiğin bi havuzda güzel vakit geçirebilirsiniz. Yada gelin hamamı tarzı bişey yapabilirsin bekarlığa veda diye.

Back