• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Bekarliga veda gecesi

akrepkiz

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
693
241
303
39
Hollanda
Slm kizlar nasilsiniz benim sizin fikirlerinize ihtiyacim var yakin bir zamanda en yakin arkadasim evlenecek bende sadic olacagim:) duunden once soyle bir kac arkadasla iyi bir organizasyon yapmak istiyorum tabiiiki gelin hanima surpriz bekarliga veda gece (gunu) yani bir gun boyunca sabahtan aksama kadar negibi surprizler olacak bir kac fikrim var sizinde guzel fikirleriniz etrafta duyduklariniz gordukleriniz hosunuza giden bisey olursa yazin cok seviniim
- gelin hamami kizkiza cumbur cemaat yikanip paklaniriz
- gece bir diskoda yada turki evinde eglence
- kizlarin hepsi siyah giyinelim gelin hanima guzel beyaz bir elbise ayarlayalim yada tam tersimi olsun kiyafet konusunda cok kararsizim

Hadi hanimlar guzel fikirlerinizi bekliyorum

benim aklımda hepvardı ama imkan yani mekan yok eğer sizin imkanınız varsa güzel bir mekanda karaoke fikri harika olur.
Güzel bir eğlence nedeni bence :)

Ne kadar şanslı bi gelin o. Ne yaparsan yap birlikte olacağınız için zaten mükemmel bir gün olacak. hangi mevsim olacak belirtmemişsin ama yaz olacaksa beyaz elbise ve saçta kırmızı yemeniyle bant çok güzel olur. Hamam yerine eğer imkanınız var ise otelde spa da güzel olur. Hem otellerin diskolarıda oluyor, böylece yolda zaman harcanmaz bir mekanda hep birlikte uzun uzun farklı şeyler yaparak zaman geçirebilirsiniz.
$hs12.jpg $imagesBekarliga-veda-partisi-tshirt10a.jpg $_MG_0103b.jpg $_MG_2896.jpg $bekarliga-veda-partisi-0148.jpg

Tskler kizlar karaoke cok guzel bir fikir aklda olsun herkez diskoya turku barina gidiyo dimi ama :)
Evet kizlar baska guzel fikirler yokmu sabahtan basliycaz mesela kahvalti icin guzel bi fikri olan varmi sonra aksama kadar hamamdan yadan spadan once ne yapabiliriz ilginc bir oyun olabilir hobi olabilir nebiliyim

Canım bizim ekip de çok meraklıdır öyle şeylere, birkaç ay önce bizim kızlardan birinin bekarlığa vedasını Cahide'de kutlamıştık, mekan da böyle kutlamalara çok müsait. başka bir arkadaşımız için de ev kiralamıştık, bahçesine armutlar atıldı, müzik falan çok eğlenceliydi. bir organizasyon şirketi herşeyi hazırlamıştı işte tshirt duvak pasta şeker falan, hepsi çok komik şeylerdi. maksat birlikte eğlenmek olunca nerde olsan eğleniyosun merak etme:)

Canım bizim ekip de çok meraklıdır öyle şeylere, birkaç ay önce bizim kızlardan birinin bekarlığa vedasını Cahide'de kutlamıştık, mekan da böyle kutlamalara çok müsait. başka bir arkadaşımız için de ev kiralamıştık, bahçesine armutlar atıldı, müzik falan çok eğlenceliydi. bir organizasyon şirketi herşeyi hazırlamıştı işte tshirt duvak pasta şeker falan, hepsi çok komik şeylerdi. maksat birlikte eğlenmek olunca nerde olsan eğleniyosun merak etme:)

Armutmu neden armut evet ama ben surprizler hazirlamak istiyorum baska kimsenin fikri yokmu ya cvp icin sagol buarada

Espirili pasta yaptırabilirsin. Shot ruleti oynayabilirsiniz. Nasıl bir süpriz yapmak istiyorsun? Ne konuda yani yemek, mekan, kıyafet, eğlence?

Slm kizlar nasilsiniz benim sizin fikirlerinize ihtiyacim var yakin bir zamanda en yakin arkadasim evlenecek bende sadic olacagim:) duunden once soyle bir kac arkadasla iyi bir organizasyon yapmak istiyorum tabiiiki gelin hanima surpriz bekarliga veda gece (gunu) yani bir gun boyunca sabahtan aksama kadar negibi surprizler olacak bir kac fikrim var sizinde guzel fikirleriniz etrafta duyduklariniz gordukleriniz hosunuza giden bisey olursa yazin cok seviniim
- gelin hamami kizkiza cumbur cemaat yikanip paklaniriz
- gece bir diskoda yada turki evinde eglence
- kizlarin hepsi siyah giyinelim gelin hanima guzel beyaz bir elbise ayarlayalim yada tam tersimi olsun kiyafet konusunda cok kararsizim

Hadi hanimlar guzel fikirlerinizi bekliyorum

Bende kendi bekralığa veda partimi organıze edeceğim.Açıkcası kızkıza biz dansözlu cengili sazlı sözlu bir gece geçirmeyi planlıyoruz.Onun önceside bir hamam partisi yapacagız:)
Yada ikinci alternatif bir ev kiralayıp orda bir organizasyon düzenlemekte güze4l olabilir.Ama onun organizasyonu baya teffuraatlı olacaktır

Armutmu neden armut evet ama ben surprizler hazirlamak istiyorum baska kimsenin fikri yokmu ya cvp icin sagol buarada

Yemek faslından sonra dj çalmaya başlamıştı, biz de localar ve armutlar vardı, oralara geçtik, dansettik falan... mesela girişe büyük gelin ve damat maketleri koymuşlardı, herkese üzerinde eğlenceli yazılar olan şekerler ve küçük hediye kutuları dağıtıldı, komik bir pasta yaptırılmıştı falan filan...:) ben de açıkcası bunların hepsiyle uğraşabilir miyim bilmiyorum, sanırım arkadaşımın çalıştığı firmayla çalışmak daha az masraflı olcak gibi... amaaann benim daha çok var, şimdiden heyecanlanıyorum yine..:)))

bende nedense şöyle bi düşünce vardı veda ayrılığın hüzünlü hali, hoşçakalsa umutlu gibi... hani elvade diye hüzünle bitişini izlediğin öyle nitelendirdiğin birşeyse, evlenme arkadaş veda etmek zorundada kalma allah allaaahh diye kızardım (artık toyluktan mı, lüzumsuz felsefe çabasından mı bilmem) ha şimdi sorarsanız şimdiki aklınla ne yapardın? yine öyle bi gece organize etmezdim ama arkadaşlarım süpriz bi organizasyon yapsa giderdim onları kırmamak için. (yuh bana içim geçmiş yemin ediyorum) :)))

tum herks sıyah gıyınsın gelın hanım kırmızı br kulupte hafta ıcı olsun tek sız olun gogoboylar falan cıksın kafeslerde bnce guzel olr

Back