hmm anladım canım ... bencede öle yapsın yaa kendi işi insanın en iyisi ..kendi patronun oluyorsun ... bende aslında isterdim ama maddiyat işte ..kredi çekmeyide gözüm yemiyor ..Yok ya aynı okulda değildik biz hala da değilizege üni. de okuyor.
son senesi bakalım mezun olacak daha o dabitki koruma bölümünde okuyor da kendi ilaç dükkanını açmak istiyor aileden çevreden destek tam şimdilik merakla bekliyorum işte:26: ilaç dükkanı açmak için ruhsat mı lazımmış ne onun sınavına hazırlanacakmış öyle birşeyler. kpss ye girecek ama önemsemiyor şimdilik
ay evet onuda yapardı .... böyle bizim evde cadde üzeriydi .. ya valla çocukluğumu özledim .. sonra kalktık taaa buralara geldik .. dağın başına site yapmışlar güya .. hiç sevmiyorum ..şehir merkezlerini seviyorum benmandalina kabukları koyaardıık bi de güzel kokardı
mandalina kabukları koyaardıık bi de güzel kokardı
hmm anladım canım ... bencede öle yapsın yaa kendi işi insanın en iyisi ..kendi patronun oluyorsun ... bende aslında isterdim ama maddiyat işte ..kredi çekmeyide gözüm yemiyor ..
evet kendi işi olması daha iyidir bir insanın ...ah ah ne güzel olurdu o koku. bir de sabah ekmek kızartmakekmek kokusuyla uyanmak
bence de öyle kendi işin en iyisi :44:maddiyat olduktan sonra gerisi gelir..
ya kızlar o değilde, burda muhabbet ne kadar hızlı ilerliyo.. ben bi sayfayı okuyana kadar siz bi sayfayı daha bitiriyorsunuz :)
anamm ne hamaratsın kız sen .. maşallah
valla kendimden utandım ...
bizim ev 170 yada 165 gibi birşeybenim için ideal 120 m2 dir meselatemizlik zor iş
senin ev ne kadar
evet kendi işi olması daha iyidir bir insanın ...
acıktım ayol sabahada çok var
estafurrullah ablam
bizim ev 170 yada 165 gibi birşey
hemde nasılll:)hızlıyız demek ki
bende bendeeetıkınmaya gideceğim sanırım
daha falzdada olabilri kızlar m2 si bilemedimLen birşey ye
meğin gece gece selilüt yaapr
estafurrullah ablam
daha falzdada olabilri kızlar m2 si bilemedimLen birşey ye
meğin gece gece selilüt yaapr
biz bugun mantı yedik abur cubur ymedim o yüzden 1 tane elma yedim am bnde açıktım şöyle çıtır ekmekolsa yumuaşk peynir doamtes oh misssssssssssssçok acıktım beaama tutucam kendimi bu ara dikkat ediyorum
ay evet bende isterim büyük kocaman boğazdaki yalılardan biri olabilir yani ....hemde nasılll:)
hmm,ne kadan da küçükmüş :) bende isterim ya büyük bi ev, söyle esayaları ferah ferah yerleştireceksin, evin içinde yürürken ona buna çarpmayacaksın :)
ne yiyeceksin kız burayada gönder
kek mi dedinnnkek yiyorum ben de burda..
yaparsa yapsıınn boşvveeerrr...
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bizdede var ama yemicemkek yiyorum ben de burda..
yaparsa yapsıınn boşvveeerrr...