bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

hmm anladım canım ... bencede öle yapsın yaa kendi işi insanın en iyisi ..kendi patronun oluyorsun ... bende aslında isterdim ama maddiyat işte ..kredi çekmeyide gözüm yemiyor ..

mandalina kabukları koyaardıık bi de güzel kokardı
ay evet onuda yapardı .... böyle bizim evde cadde üzeriydi .. ya valla çocukluğumu özledim .. sonra kalktık taaa buralara geldik .. dağın başına site yapmışlar güya .. hiç sevmiyorum ..şehir merkezlerini seviyorum ben

mandalina kabukları koyaardıık bi de güzel kokardı

ah ah ne güzel olurdu o koku. bir de sabah ekmek kızartmak ekmek kokusuyla uyanmak

hmm anladım canım ... bencede öle yapsın yaa kendi işi insanın en iyisi ..kendi patronun oluyorsun ... bende aslında isterdim ama maddiyat işte ..kredi çekmeyide gözüm yemiyor ..

bence de öyle kendi işin en iyisi :44:maddiyat olduktan sonra gerisi gelir..

ya kızlar o değilde, burda muhabbet ne kadar hızlı ilerliyo.. ben bi sayfayı okuyana kadar siz bi sayfayı daha bitiriyorsunuz :)

ah ah ne güzel olurdu o koku. bir de sabah ekmek kızartmak ekmek kokusuyla uyanmak

bence de öyle kendi işin en iyisi :44:maddiyat olduktan sonra gerisi gelir..
evet kendi işi olması daha iyidir bir insanın ...
acıktım ayol sabahada çok var

daha falzdada olabilri kızlar m2 si bilemedim Len birşey ye

meğin gece gece selilüt yaapr

hemde nasılll:)

hmm,ne kadan da küçükmüş :) bende isterim ya büyük bi ev, söyle esayaları ferah ferah yerleştireceksin, evin içinde yürürken ona buna çarpmayacaksın :)
ay evet bende isterim büyük kocaman boğazdaki yalılardan biri olabilir yani ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…