bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

bende severim onu bendde krem mi ne o zımbırtı diziye bakıyorum .. kız bir güzelleşti ...
1k1e izliyorum yatagımada geçtim

ay bende evi temizlerken canım çıkıyor ya büyük ev başa belaa ya ben bü yüzden bu evi adlırtmıycam bilemyorum küçük ev özlüyroum sobayı özlüyorum bu 1k1e ev çok hoş

evet temizlemesi zor ama olsn ya ben büyük evleri severim ferah ferah
küçük evler beni basıyor ..

doxy cim tanıt bakalım kendini .. aslında herkes tanıtsın ..yabancı kalmayalım birbirimize
yaş ,iş memleket ?

23 yaşındayım tatlım ama 24 e 1 ay kaldı
şehir plancısıyım ama yüksek lisans yapıyorum şu an çalışmıyorum daha yeni mezunum zaten
tekirdağlıyım bir de ama izmir de yaşıyorum eğitim sebeiyle

Sizleri de duyalım

tanışalım yabancı kalmasın

bende yüksek yapıyorum . e kemküm 27 yaşındayım az bucuk ..eski hostesim aslında mesleğim ziraat mühendisliği .. ... şu an çalışmıyorum

rahat batıyo sanaa

evet temizlemesi zor ama olsn ya ben büyük evleri severim ferah ferah
küçük evler beni basıyor ..
aman inan güzel ama abartılcak kadar değil ya sttandart evler akdar kcuk değil ama buakdarda buyuk istemiyroum bir ev temizlemem 67 sattimi alıyor pohhhhhhhhhhhhhh

bende yüksek yapıyorum . e kemküm 27 yaşındayım az bucuk ..eski hostesim aslında mesleğim ziraat mühendisliği .. ... şu an çalışmıyorum

aaa sevgilimin mesleğinden
Baya ortaya karışık olmuş seninki olsun olsun iyidir bakalım bizim karşımıza neler çıkacak

aaa sevgilimin mesleğinden
Baya ortaya karışık olmuş seninki olsun olsun iyidir bakalım bizim karşımıza neler çıkacak

ya burası öyle bir ülke ki ziraatçi girdim hostes çıktım .. bakalım daha nelerle karşılaşıcam .. kimse kendi mesleğini yapmıyor zaten daha doğrusu yapamıyor

rahat batıyo sanaa

kız yine zordur ama temizlemek o evi .... yardımcın yok mu anam ... 18 yaşımdayken ben yatağımı bile toplayamıyorum bea ....
yok annem ben baklava bile açarım hergün çeşit çeşit yemek tertemiz mtak banyom koltuk altlarım yatak odam wclerim balkonum tavanım heryerim kısacası kendim temizlerim birtek benimki salon camalrı sildrtmez onalr büyük ve dışalrı silersem cam çıkamalaızm oda haytta izin vermez.

3 ayda bir kadınalar geliyro cam kapı siliyor onun dışında ben kapıları siliyorum

aman inan güzel ama abartılcak kadar değil ya sttandart evler akdar kcuk değil ama buakdarda buyuk istemiyroum bir ev temizlemem 67 sattimi alıyor pohhhhhhhhhhhhhh

benim için ideal 120 m2 dir mesela temizlik zor iş
senin ev ne kadar

anamm ne hamaratsın kız sen .. maşallah

valla kendimden utandım ...

ya burası öyle bir ülke ki ziraatçi girdim hostes çıktım .. bakalım daha nelerle karşılaşıcam .. kimse kendi mesleğini yapmıyor zaten daha doğrusu yapamıyor

evet var öyle bir sorunumuz.
bakalım bizimki de mezun olsun neler yapacak merakla bekliyorum

evet var öyle bir sorunumuz.
bakalım bizimki de mezun olsun neler yapacak merakla bekliyorum
okuyor mu kız seninki .. kpssye falan hazırlansın .... istanbulda kadro az o yüzden hazırlanmadım ben ... hangi okulda okuyor ?senle aynı mı

soba olsa yakarım vallaha onceki evimizde vardıı

burda kombi

bende çok minniken sobamız vardı hatırladım .. 5 yaşıma kadar falan .. ama hatırlıyorum yine böle sobanın üstünde kestane falan yapardı annem ..hey gidi ne günlerdi bak soba dediniz de anılarım depreşti

okuyor mu kız seninki .. kpssye falan hazırlansın .... istanbulda kadro az o yüzden hazırlanmadım ben ... hangi okulda okuyor ?senle aynı mı

Yok ya aynı okulda değildik biz hala da değiliz ege üni. de okuyor.
son senesi bakalım mezun olacak daha o da bitki koruma bölümünde okuyor da kendi ilaç dükkanını açmak istiyor aileden çevreden destek tam şimdilik merakla bekliyorum işte:26: ilaç dükkanı açmak için ruhsat mı lazımmış ne onun sınavına hazırlanacakmış öyle birşeyler. kpss ye girecek ama önemsemiyor şimdilik

mandalina kabukları koyaardıık bi de güzel kokardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…