- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
olsun direk çocukla konuş demiyorumkiiben kapalıyım tatlım utanırımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun direk çocukla konuş demiyorumkiiben kapalıyım tatlım utanırımm
eee napıyım ya ?olsun direk çocukla konuş demiyorumkii
hhahhaah evet yaeee napıyım ya ?
burda senide ilişki uzmanı yaptım farkında mısınnn
abla işlerim derslerim yogun suan facebook sosyal medya söz konusu bile olamaz ama eger hesabını bi bulsam yeter bana aama yok işte bulamıyorum kiiiii deli oldum yaaahhahhaah evet ya
internet ortamında facebookda ayarla eğer senin için sorun değilse???
aramışıtır belki teknolojininn yararlarııııabla işlerim derslerim yogun suan facebook sosyal medya söz konusu bile olamaz ama eger hesabını bi bulsam yeter bana aama yok işte bulamıyorum kiiiii deli oldum yaaa
acaba oda benim aramış mıdır yada adımı biliyo mudur
bi kaç hafta sonra netleşir herşey neyse bekarlık sultanlık be kuzummmaramışıtır belki teknolojininn yararlarıııı
ahh ahh bendede o dert var bende 54 kgya düşmeye çalışıyorummbi kaç hafta sonra netleşir herşey neyse bekarlık sultanlık be kuzummm
yaz gelmeden bide zayıflayabilsemmm
boyun kaç kanka seninnahh ahh bendede o dert var bende 54 kgya düşmeye çalışıyorumm
157boyun kaç kanka seninn
153 :18:
sen 18 yaşındasın ben 21153 :18:
hayırlısı neyse o olsun canımm:44:
benim yerimede vur isterseennnnn
Bitirdik :26::26::26::26::26: Ortak kararımız...
Bitirdik :26::26::26::26::26: Ortak kararımız...
üzülme canım benim
ne dedi bişey demedi mi
Dedi dedi demez mi sen bilirsin zaten uyuşmuyoruz dedi yine.
Bitirdiğimizin 2 saniye sonrası üzülme elbet aradığın birini bulursun dedi ya bu ne genişlik arkadaş ya bu kadar da CANDAN mış
amann dengesizzz yaa boşver iyi olmuş takılsın o öyle geniş geniş
İnsan 2 saniyede başkasını bulursun elbet der mi ya yuh
salaklığından işte :99::99::99::99:
Dedim ki askerliğini yapmak istemeyen ve sorumluluk alamayan biri ev falan geçindiremez. Senin rahatlığın bana göre değil k.b dedim. O da hayat birşeyi takmaya değmez dedi ve güldü. Valla delirtti ya bu kadar da genişlik görmedim.