- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
paramı niçinkii :44::44:lise sanırım demi Bizimde finaller olmasada 2 ayda anca açıklarlar sanırımmm Bitsede bi kurtulsak yaa 1.dönem 3 derse 250 tl para aldılar benden
evet canım lise 5.dönem İnşAllah seney bitecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paramı niçinkii :44::44:lise sanırım demi Bizimde finaller olmasada 2 ayda anca açıklarlar sanırımmm Bitsede bi kurtulsak yaa 1.dönem 3 derse 250 tl para aldılar benden
paramı niçinkii :44::44:
evet canım lise 5.dönem İnşAllah seney bitecek
20 tl bankaya 5 tlde kayıt yerine toplam 25 tl veriyoz canımharç canım kayıt yenileme harcı
Lise bölümünde harç alınmıyormu
20 tl bankaya 5 tlde kayıt yerine toplam 25 tl veriyoz canım
her yenileme içinde 250 fazlaymış sanki canımm
o yönden evet ama sınav sonuçların açıklanması bi dert kayıt olmak ayrı bi dert bankaya yatırmak bi dert ders seçmek bi ayrı dert paff aksilikler bi türlü bırakmıyor aöl yihadi ya süpermiş sizin valla canım . Üniversite böyle malsef
o yönden evet ama sınav sonuçların açıklanması bi dert kayıt olmak ayrı bi dert bankaya yatırmak bi dert ders seçmek bi ayrı dert paff aksilikler bi türlü bırakmıyor aöl yi
neden canımm nolduu
Günaydın tatlımm
Günaydııınnnnnnn
Günaydınnnnn cnmmm
tanıtırmısın canım kendiniiii
:98: çok tatlısınnn
e hoşlandığın birisi varsa değişirr peki o sence
tahmin ettimii
hadi ya süpermiş sizin valla canım . Üniversite böyle malsef
Günaydın tatlımm Sevdiceğimin nereye askere gidecği belli oldu daa
Merhaba
Günaydın tatlımm Sevdiceğimin nereye askere gidecği belli oldu daa
Merhaba
zaten o bana bütün yaz boyunca baktı ben poz vermedim basket oynarken kızlarla gezerken bakıyodu bu niye yine burdaa :44: modundaydım bi gün karşı karşıya geldik o gamzesi gözleri bitirdi herşeyi zaten şimdi bakışıyoruz adını dahi bilmiyorumm:98: çok tatlısınnn
e hoşlandığın birisi varsa değişirr peki o sence
tahmin ettimii
nereye gidecek :26::26:
Merhaba canımm Nereye çıktı askerliği
Merhaba canlarr Kütahya'ya çıktı.. Havacı olcak bizimki
hoşgeldin adelat hanumcugumBen geldim, Günaydın
keşkkeeee ama bunada şükür canım yamalesefff öğrenci heryerde dertli Hafta sonu arkadaşımın düğünü var bu hafta sonuda doluyum full çarşambadan gelin hamamıyla başlıyo hatta yogunluk cuma kına cumartesi düğünn
Daha saçımı boyıcamm off yaaa
hayat ne zaman jetgillerdeki gibi olcak
Nereye canım:44: Allah kavuştursun tez zamanda canımGünaydın tatlımm Sevdiceğimin nereye askere gidecği belli oldu daa
Merhaba
hafta sonları pek fazla giremiyorum canım belli olmuyor :126:zaten o bana bütün yaz boyunca baktı ben poz vermedim basket oynarken kızlarla gezerken bakıyodu bu niye yine burdaa :44: modundaydım bi gün karşı karşıya geldik o gamzesi gözleri bitirdi herşeyi zaten şimdi bakışıyoruz adını dahi bilmiyorumm
aaaa tabi aramıza giren biri olmazsa olur muu var bi kız daha boğacam onuuuu
sende neler var neler yokk
girmiyodun bayaaa
Günaydınnnnnnnnnn hoşgeldinnnBen geldim, Günaydın
hoşgeldin adelat hanumcugum
Günaydınnnnnnnnnn hoşgeldinnn
bilemedim ki karşı komşular bide şu şeytanın çatalıyla kızı dürtcem yaa bigünhafta sonları pek fazla giremiyorum canım belli olmuyor :126:
e ilk adımı o atması gerek amaaa
o kıza pas veriyormu pekiii
bende aynı canım Şükür iyiyim tek başıma devamm
adalet nerdesin dedigimde gecen gün burdayım demiştin yaaa:26:Hoşbuldum da adelet hanım derken
adalet nerdesin dedigimde gecen gün burdayım demiştin yaaa:26: