Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha sağol canım napıyosun bakalım
o çocuk ile sen inatçısınız tamam ama misafirler ne alaka onu anlamadım :44:
dur anlatamadım dün benim moralim misafirlere bozuldu pek anlaşamadık misafirle işte hemşeriyiz ondan mı bilemedim ama moralim fena bozuldu baya söylendim gece
o cocukla pek bi tartışmamız olmadı uysal biri gibime geldi ama kafamda karar vermeden konuşmak istemiyorum
o çocuk ile sen inatçısınız tamam ama misafirler ne alaka onu anlamadım :44:
eylüllll gelmişşş hoşgelmişş
nasılsın neler var yok bakem bekar güzeliiihoşbulduk tatlum
şimdik canım beni kescenmi biçcenmi kafamı kırcan bilmiyorum amadur anlatamadım dün benim moralim misafirlere bozuldu pek anlaşamadık misafirle işte hemşeriyiz ondan mı bilemedim ama moralim fena bozuldu baya söylendim geceo çocuk ile sen inatçısınız tamam ama misafirler ne alaka onu anlamadım :44:
o cocukla pek bi tartışmamız olmadı uysal biri gibime geldi ama kafamda karar vermeden konuşmak istemiyorum
nassınn canummmhoşbulduk tatlum
nasılsın neler var yok bakem bekar güzeliii
olaylara fransız kaldımşimdik canım beni kescenmi biçcenmi kafamı kırcan bilmiyorum ama
dün misafirlere canın sıkıldı tamam
sonra o çocukla konuştunmu gece :44: işaretlediğim bölümü biraz dha açarmısın:44:
paff ne zor anlıyorum bugün
nassınn canummm
bende iyiym evdeyim birazdan çıkacammolaylara fransız kaldım
iyiyim canımm sen
aman Allah göstermesinn ama 25den sonrada olmazsa en son 27-28de hala bekarsam adını değiştirebilrm belki evde kalmışlar diyeEvde kalanlar topiği falan olmasın da
canım misafirlere sıkkındı o cocugada cevap vermek istemiyorum ben sadece şimdilik sevgili istemiyorum bundan adım gibi eminim ve onun konuşmalarıda bu kararımı etkilesin istemiyorum o yüzden konuşmuyorum daha yeni e-mail atmış yineşimdik canım beni kescenmi biçcenmi kafamı kırcan bilmiyorum ama
dün misafirlere canın sıkıldı tamam
sonra o çocukla konuştunmu gece :44: işaretlediğim bölümü biraz dha açarmısın:44:
paff ne zor anlıyorum bugün
aynen canım çalışıyorum bende uykusuzumm amaabekarım ammaaa keyif bende
napıyım işteyim canım sen napıyosun
bi cocuk var benim peşimde teyzem başımın etini yiyo bi kabul et dene diye hiçte sevgilim olmayınca tecrübe dersin diyo ki teyzem tipini ve meslegini begendi iki işkolik birbirinize çok iyi uyarsınız diyo baska bişey demiyoolaylara fransız kaldım
çalışıyorum bende doktora mı gidiceksin:2::2:bende iyiym evdeyim birazdan çıkacamm
napynn bakemm:126:
aman Allah göstermesinn ama 25den sonrada olmazsa en son 27-28de hala bekarsam adını değiştirebilrm belki evde kalmışlar diye
Hoşgeldin
nerde çalışısıyosun canımcanım misafirlere sıkkındı o cocugada cevap vermek istemiyorum ben sadece şimdilik sevgili istemiyorum bundan adım gibi eminim ve onun konuşmalarıda bu kararımı etkilesin istemiyorum o yüzden konuşmuyorum daha yeni e-mail atmış yine
aynen canım çalışıyorum bende uykusuzumm amaa
bi cocuk var benim peşimde teyzem başımın etini yiyo bi kabul et dene diye hiçte sevgilim olmayınca tecrübe dersin diyo ki teyzem tipini ve meslegini begendi iki işkolik birbirinize çok iyi uyarsınız diyo baska bişey demiyo
şimdilik asistanım canım daha birazdan öğrencim gelicek derse giricem yabanci dil özel egitim veriyorum 1 kişiye malum ögrencilik zor zanaatnerde çalışısıyosun canım
hımm ama önemli olan sneın beğenmen teyzenin değil
sen ne düşünüyorsun
şimdilik asistanım canım daha birazdan öğrencim gelicek derse giricem yabanci dil özel egitim veriyorum 1 kişiye malum ögrencilik zor zanaat
cocuk yakışıklı okey ama daha erken gibime geliyo hazır degilimm en iyi arkadasımda kızıyo bakalım bilmiyorum kararımı bi daha annemle görüşüp öyle vericemmm
18 yaşındayım tatlım ama derslerim cok yogunhımmm kolay gelsinn
kaç yaşındaydın sonuçta hemen evlenmiyceksin niye erken olsun tanışıcaksınız sadece çocuk kaç yaşında
18 yaşındayım tatlım ama derslerim cok yogun
2 yas var arammızda galiba büyük benden cerrahi asistan
teyzem nasıl teyzeyse bana erkek ayarlıyo süper dimiiihımm evet evlilik için çook erken bence
güzelmiş hayırlısı olsun bakalım
teyzem nasıl teyzeyse bana erkek ayarlıyo süper dimiii
diğer kuzenım zaten sevgilisiz hiç hatırlamam nadirdir
senin var mı sevdicekk
hmm rabbim mutlulugunuza mutluluk sevginize sevgi katsınaynen ahahaha
hımmm bir senin mi yok
var canım 2,5 yıldır
hmm rabbim mutlulugunuza mutluluk sevginize sevgi katsın
evet sülalede bi benim yok ama şöyle bişeyde var en iyi meslekte derslerde benim