Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınnnnnnGünaydınnnnnlarrrrrrr
Günaydınnnnnn
kulağım ağrıyor hala canım ya bugün doktora gidecem :94::2:Nası oldun canımm iyimisin bugün
kulağım ağrıyor hala canım ya bugün doktora gidecem :94::2:
sne naslsn tadlumm
benimde çalışmam gerek paff bazen acayip bunaltıcı hele iş ile ders birlikte oluncagit canım aksatma kulak ağrısını iyi bilirimm
İyiyim bende ders çalşmaya baslamadan bi selam vereyim dedim size hiçde çalışaşım yok gerçi ama işte
bence çok güzel özellikle rengikızlarrrrrrrrr
şunu markafoni de gördümmm ceket diye yazmışlar ama kap niyetine giyilmez miii dışarda :44::44:
Eki Görüntüle 1073885 Eki Görüntüle 1073886 Eki Görüntüle 1073887
bence çok güzel özellikle rengi
kızlarrrrrrrrr
şunu markafoni de gördümmm ceket diye yazmışlar ama kap niyetine giyilmez miii dışarda :44::44:
Eki Görüntüle 1073885 Eki Görüntüle 1073886 Eki Görüntüle 1073887
benimde çalışmam gerek paff bazen acayip bunaltıcı hele iş ile ders birlikte olunca
hangi ders çalışcan
bende bakmıştım az önce bu kampanyaya çok hoş şeyler var özelliklede renkleri çok güzel. Bence çok güzel tam mevsimi rengi bide
maliyet yönetimi çalışmam lazım kaldım geçen sene bundan :2::2: ooff yaaaaa
çok güzel şeyler var dımı
giyilir dimi yaaa
Giyilir bence canım çok kalın yakıcı oldugunu düşünmüyorumm
giyilir bence neden giyilmesinki rengide çok güzellevet çok hoş ama dışarda giyilir mi tunik-kap gibii :26:
kolay gelsin canımbende bakmıştım az önce bu kampanyaya çok hoş şeyler var özelliklede renkleri çok güzel. Bence çok güzel tam mevsimi rengi bide
maliyet yönetimi çalışmam lazım kaldım geçen sene bundan :2::2: ooff yaaaaa
giyilir bence neden giyilmesinki rengide çok güzell
kolay gelsin canım
hangisine bakıyorsun markafonide :126:bencede
bir de aynı butikte gömlekte vardı ama bedeni yokk :
kulağım ağrıyor ya :2:evet
sen nasıl oldunn
mavi yeşil hafiflehangisine bakıyorsun markafonide :126:
kulağım ağrıyor ya :2:
bilmiyorumkii hani kulağına su kaçar ağrırya onun gibi sanki :2:mavi yeşil hafifle
aa neden kabakulak mı oldun :2:
bilmiyorumkii hani kulağına su kaçar ağrırya onun gibi sanki :2: