bekarım güzelimm yanii
bekarlık bazen sultanlıkmış gerçekten ya
Günaydın lilimm
napynn gızzz
Bazen sultanlık, bazende değilll
Günaydın şekerimm naber..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekarım güzelimm yanii
Günaydın lilimm
napynn gızzz
bekarım güzelimm yanii
Günaydın lilimm
napynn gızzz
doğru yanlız olmak zor ya ben yanlız olmayı sevmemBazen sultanlık, bazende değilll
Günaydın şekerimm naber..
bende az önce misafirlere türk kahvesi yaptım göpüklü köpüklüüükoşuşturmaca sennnnnnn
doğru yanlız olmak zor ya ben yanlız olmayı sevmem
iyiylk bebem senden naberr
bende az önce misafirlere türk kahvesi yaptım göpüklü köpüklüüü
ben yapıyorum kahveme hep çok güzel diyorlar beğeniyorlaray ben iş yerinde içmiyorum yaaa hiç güzel yapamıyolar
bana daaa
doğru yanlız olmak zor ya ben yanlız olmayı sevmem
iyiylk bebem senden naberr
bende az önce misafirlere türk kahvesi yaptım göpüklü köpüklüüü
ben yapıyorum kahveme hep çok güzel diyorlar beğeniyorlar
gel misafirim ol sana bolcana köpüklü kahve yapim dadlumm
simit var vereyimmiiİyi bende karnım aç birazzz
ozaman en kısa zamanda beklerim seni cicimmooo tişikürler bu nazik teklifinizi reddemeiyciiiim madaaam
simit var vereyimmii
yurtdışı turları varmış fiyatları çok uygun seneye gitmeye çalışacm tabi izni koparabilirsem
ozaman en kısa zamanda beklerim seni cicimm
simit var vereyimmii
yurtdışı turları varmış fiyatları çok uygun seneye gitmeye çalışacm tabi izni koparabilirsem
ozaman en kısa zamanda beklerim seni cicimm
göndermiyor zatenn ama ben yinede deneyecemm 22 yaşımda olcam ozaman bananee yaaayurt dışı mı babanda göndericek yaniii
çok isterdim cicimmm
dün babama söyledim izin vermedi zaten ama ben yine deneyecem hayallerimden biri buSen aşmışsın bakıyorumm damlooo kısıtlama vardı ailede hanii.
Bir de yurtdışı diyinya la
dün babama söyledim izin vermedi zaten ama ben yine deneyecem hayallerimden biri bu
bu sene hep sınavlar var seneye bitiyor ozamnda 22 yaşmda olcam şansımı deneyecem yinee
göndermiyor zatenn ama ben yinede deneyecemm 22 yaşımda olcam ozaman bananee yaaa
teşekkürler canımPess etmee damlaa sakınnn aferin sana
e ben her suskun oldukca bana şans verilmiyor pek amaauuu asi gençe bak başımıza isyankar mı kesilecen
göndermez ki çoğu babaaa evenince eşinle gidersin
teşekkürler canım
napim canım işte böyle hiç bişi yapmadan durunca bişi değişmiyorki zaten ömür zaman gidiyor fırsatım varken değerlendirmek gerek
bir tek izin işte onuda alırsam(İnşAllah) italya-fransa-amerika
teşekkürler canım
napim canım işte böyle hiç bişi yapmadan durunca bişi değişmiyorki zaten ömür zaman gidiyor fırsatım varken değerlendirmek gerek
bir tek izin işte onuda alırsam(İnşAllah) italya-fransa-amerika
e ben her suskun oldukca bana şans verilmiyor pek amaa
ben yinede deneyecem belki gönderirr
kardeşim isteseydi okulla gidecekti yurtdışına
eşlemi belli olmaz bide oda gitmez yok yok ben şansımı deneyecem
Bi biz gezemedik zatenbizim eski komşuyu gördüm geçen facede romaya gitmiş dakikada bir resim koyuyor ne güzel yerlerrrr vay anasını dedim millet geziyooo
İnşAllah canımya şimdiden heyecanlıyımmGitt gittt tabiii hayat senin cnm inşallah izin çıkar yaa :26: