Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyilik tatlım biraz daha iyiyim
Senden naber evimm
heyyy iyi akşamlar kızlar
Merhaba canım nasılsın:)
oooo
seni becerikli hatun
iyiyim canım öyle bakınıyorum sne nasılsın neler yapıyosun
:78::78::78::78: ayyy şekerim sende yaparsın becerikli olursun İyiyim sağolasın Hürrem'e bakıyorum bir yandan buraya bakıyorum sen neler yapıyon sanırım biz tarifler kısmında tanımıştık sanırım
:78::78::78::78: ayyy şekerim sende yaparsın becerikli olursun İyiyim sağolasın Hürrem'e bakıyorum bir yandan buraya bakıyorum sen neler yapıyon sanırım biz tarifler kısmında tanımıştık sanırım
evet canım bi kere bende katıldım
iyi seyirler yavrum
evet ya orda tanışmıştık
ahaha ay kullandığın smileyleri severim sen gibi çok şirinler
:103::116::124:
ooo sende hamaratsın yaniii ben pastalar ve bu yarışmayı biliyorum işte =) Sağol canım benim :107: Memnun oldum o zaman :) evli misin dicem ama bekarlar topiğindesin
yok canım bekarımmmm
evet canım hemde içli köfte yaptıydımm yaaa
ahhaha Allah seniohoooooo hamaratcım önünde saygıyla eyilirim o vakit maşallahhh
Ozaman benden sana şarkı armağan ediyorum kız seni alan yaşadıı dertlerini boşadıııı
Canım yarın iş vakti şimdi ben gider Görüşmek üzere çok memnun tanıştığıma iyi gecelerrr
Bogazimda sorun var hafif kırgınlık simdilik bu kadar:2: kitap okudumm safir mavi kitabın adı çok güzel ve eğlenceli bence tavsiye ederimGeçmiş galiba hastalığın yuppi:13: iylik Hürrem'e bakınıyom napiyim sen napiyon bakalım
heyyy iyi akşamlar kızlar
Günaydınn bebemmm (uykulusmile)günaydın cınımmm
Bogazimda sorun var hafif kırgınlık simdilik bu kadar:2: kitap okudumm safir mavi kitabın adı çok güzel ve eğlenceli bence tavsiye ederim
İyi aksamlarr
Naber canimm
eğlenceli çerezlik kitap diyebilirimhmmmm dikkat et gülüm kendine tamam canım unutmazsam alırım
Günaydın eylülümmm Hayırlı CumalarGünaydın hayırlı cumalarrrrr
eğlenceli çerezlik kitap diyebilirim
Günaydın eylülümmm Hayırlı Cumalar