- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
takılıyorum cnm :) şimdi tekrr kendime kahve hazırlayacağımMonte carlo diye bi film :)
Sen napiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takılıyorum cnm :) şimdi tekrr kendime kahve hazırlayacağımMonte carlo diye bi film :)
Sen napiyorsun
takılıyorum cnm :) şimdi tekrr kendime kahve hazırlayacağım
Bu saatte kahve uykunu kacirmazmi
hımm belki ama zaten vazgeçtim sabahları içmek daha iyi oluyor en iyisi sabah içeyim
sabahları daha iyi yaa nedense ders çalışırken falan yanında iyi gidiyorBencede canim sabah ic uykun kacmasin bende sabah yada oglen icerim hep uykum kacmasin diye
sabahları daha iyi yaa nedense ders çalışırken falan yanında iyi gidiyor
hemde kaç tane kovaAynen bende okul zamaninda ders calisirken kahve icerdim
:)
Bi de strese iyi geliyormus benim kovayla icmem gerekiyor anlamina geliyor bu da
hemde kaç tane kova
ben en çok türk kahvesi ve yanında çikolata ile seviyorum
hımm bende bi jelibon ile deneyimBeni öyle bi kaç tane kova kurtarmaz bence
Evet cikolatada guzel oluyor ben bide jelibon sekerlerle sevdim yeni keşfettim onu guzel oluyor :)
hımm bende bi jelibon ile deneyim
ayy canım çikolata çekti ya
yok şişmez yaa şişmesin zatenBen bayramda almistim bi seker markasinin (marka vermek olirmu bilemedim) jelibon sekerleri vardi cok guzel onlar aksam aksam bi yerin şişmesin
yok şişmez yaa şişmesin zaten
birgün denemek lazım jelibon ile
hadiya ne diyorkiiDene bakalim :)
Adamin biri bana twitterdan laf sokup duruyor
hadiya ne diyorkii
daha senden ne istiyor anlamadımkiiÜste cikiyor gicik sanki o degilde ben kirdim uzdum olayi yasayan ben olmasam ben bile inanirim soylediklerine o derece ha beni kirdigininda farkinda olarak yapiyor :/
Bende ortaya pek rahat masallah nazar degmesin yazdim oh iyi yaptim
daha senden ne istiyor anlamadımkii
Butun yaptiklarima ragmen sevgilisi esi olami istiyor
Ama gonul almak hk getire
yine affedersin diye düşünüyor sanırımBencede canım
yine affedersin diye düşünüyor sanırım