- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 34
Hadi bakalım. Hangi üniversiteyi istiyorsun?İnşAllah canım yaa eğer istediğim gibi olursa seneye bu zamanlarda üniversiteye başlıyor olacağımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım. Hangi üniversiteyi istiyorsun?İnşAllah canım yaa eğer istediğim gibi olursa seneye bu zamanlarda üniversiteye başlıyor olacağımm
babam Uludağ üniversitesini istiyor bende puana göre tekrar bakmayı düşünüyorumHadi bakalım. Hangi üniversiteyi istiyorsun?
kimliğinde bekar yazdığı süreceBen de Varim ama sevgilim var yine de bekar miyimm
Eh babalar öyle ister Ailenin yanında olmanın rahatlığı büyük, olmazsa çok da fazla uzaklaşma derim.babam Uludağ üniversitesini istiyor bende puana göre tekrar bakmayı düşünüyorum
Hosbuldukkkk:))kimliğinde bekar yazdığı sürece
Hoşgeldin
aynenEh babalar öyle ister Ailenin yanında olmanın rahatlığı büyük, olmazsa çok da fazla uzaklaşma derim.
Ailenin yaninda olmani tavsiye ederim ben cok istedm baska sehre gitmeyi ama su an o kadar memnunum ki :)babam Uludağ üniversitesini istiyor bende puana göre tekrar bakmayı düşünüyorum
nasılsınız :)Hosbuldukkkk:))
ozaman Uludağ üniversitesini kazanmam şart oldu benim için :)Ailenin yaninda olmani tavsiye ederim ben cok istedm baska sehre gitmeyi ama su an o kadar memnunum ki :)
İstanbul hele çok zor bence yalnız kalan öğrenci için. Yani ben istemezdim bilemiyorum. Atamanı başka şehre istersin istediğin gibi takılırsın o zamanaynen
ailemde istemiyor zaten özellikle istanbula gitmemi yanlarında olmamı istiyor
ımm 400 küsürlerde puanı baya bi çalışmam gerek ama mesleğin ve üniversitenin düşüncesi bile heyecanlandırıyor beniİstanbul hele çok zor bence yalnız kalan öğrenci için. Yani ben istemezdim bilemiyorum. Atamanı başka şehre istersin istediğin gibi takılırsın o zaman
Bende bekariiiiimmmm
Sevgilim olsa da kimligimde bekar yaziyor diye daldim
Hoşbuldum canim :)
Hoşgeldinn
GünaydınHoşbuldum canim :)
Nasilsin neler yapiyosun
İyi bayramlar canım :)Herkese iyi bayramlar kızlar :)
İyi bayramlar canım :)
iyilik tatlım sınav güzel geçti şimdi ygs sınavına ve aöl sınavlarına hazırlanyrum İnşAllah 2015 sonNbr tatlim nasilsin nevar ne yok baya dir konusmadik, senin sinav ne oldu bu arada ?
iyilik tatlım sınav güzel geçti şimdi ygs sınavına ve aöl sınavlarına hazırlanyrum İnşAllah 2015 son
sen nasılsın cnm