İyi diyelim iyi olsuniyilik snden naber
napim çalışıyorum iş güçİyi diyelim iyi olsunNe yapıyorsunuz pek okumadım topiği ama bekarı görünce atladım
napim çalışıyorum iş güç
Bekarlar topiğii
Hoşgeldinn
sen napiyon cnm kendini tanıtırmısın
mesleğin nedir ? umarım en kısa zamanda bulursunNe güzel, ben çalışamıyorum ne yazık ki iş bulamıyorum
Kronik bekar ve kronik işsizim
mesleğin nedir ? umarım en kısa zamanda bulursun
yaş kaç ?
ben işletme-muhasebe işinde çalışıyorum hemde açık lise okuyorumm İnşAllah hedef İngilizce öğretmenliği
ooo ne mühendisliğiMaşallah. Mühendisim, yaş 24
Kimya..ooo ne mühendisliği
benmde 21 yaş
hımmKimya..
Yakınmış yaşlarımız. Nerde yaşıyorsun?
Ankara'dayım ben.hımm
evet :) bursa sen peki?
Akademik anlamda evet ama iş bakımından hayır. Hoş şimdi neredeyse tüm üni mezunları bu durumda. Okuyana iş yok memleketteımm
bölümünden memnunmusun ?
evet okumazsın iş yok okursun yine yok var ama yokAkademik anlamda evet ama iş bakımından hayır. Hoş şimdi neredeyse tüm üni mezunları bu durumda. Okuyana iş yok memlekette
Sen öğretmenlikten şaşma bence yine en garanti iş o.
Valla var da yok kısmına da katılamıcam çünkü cidden yok, cvne ne kadar çok şey yazarsan o kadar geri tepiyor resmen. Fazla maaş vermekten korkuyorlar. En vasıfsız işlere bile başvurdum sen üni mezunusun bu maaşa çalışmazsın ya da 2 gün sonra beğenmez çıkarsın diye almıyorlar.evet okumazsın iş yok okursun yine yok var ama yok
demi en azından özel ders verme imkanı var
iş bulmak iyice zorlaşıyor yaniValla var da yok kısmına da katılamıcam çünkü cidden yok, cvne ne kadar çok şey yazarsan o kadar geri tepiyor resmen. Fazla maaş vermekten korkuyorlar. En vasıfsız işlere bile başvurdum sen üni mezunusun bu maaşa çalışmazsın ya da 2 gün sonra beğenmez çıkarsın diye almıyorlar.
Yok yahu ne özel dersi atanırsın nolcak çok alıyorlar zaten ing öğretmeni.
İnşallah gönlüne göre oluriş bulmak iyice zorlaşıyor yani
evet o yüzden öğretm. devam etmeliyim :)
başta üniversite sınavlarında uygun puan alayımda
İnşAllah canım yaaİnşallah gönlüne göre olurAlırsın bence sen azimlisin hem çalışıp hem okuyorsun