- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Yorucu ama öğrencilikten iyidir Zaten lisede de bilişim bölümünü okudum o yüzden alışkınım ama dediğim gibi zor ve yorucu...memnunmusun bölümünden canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorucu ama öğrencilikten iyidir Zaten lisede de bilişim bölümünü okudum o yüzden alışkınım ama dediğim gibi zor ve yorucu...memnunmusun bölümünden canım
Evet bende lisede bilişim okudum.. Ömrüm çürüdü sormaa soranlara 9 yıllık bilişimciyim diyorum Ben 2009da kazandım o zamanlar başka bölüm seçemiyorduk sen şimdi şanslısın canım benim başka seçeneğim yoktu
Evet maalesef...zor bir bölüm ya
54 kgya düşersem dominos pizza yiyecemmmoldu ahahaha
evet az yiyorum işte
ben ingilizce öğretmenliği istiyorumYorucu ama öğrencilikten iyidir Zaten lisede de bilişim bölümünü okudum o yüzden alışkınım ama dediğim gibi zor ve yorucu...
54 kgya düşersem dominos pizza yiyecemmm
iyi iyi işe yarıyorsa süperde fazla eziyet etme
dar elbise benim moralimi çökertir ya
ben ingilizce öğretmenliği istiyorum
Allah gönlüne göre versin Görüşmek üzere...ben ingilizce öğretmenliği istiyorum
yok kız karın bölgesi dar oluyo sadece buda işime geliyor işte
ooo ödül mü vercen kendine
haftaya durumları söylersin ozaman
elbette bi 54kgya düşeyim hele bi
sağol canım görüşürüzAllah gönlüne göre versin Görüşmek üzere...
bi pizzayla bişicik olmazpizzayı yıcen sonra verdiğin kiloları gerı mı alcan
bi pizzayla bişicik olmaz
pizzadan sonra direk spora koşarım ben
niden zavallıymşmmmvah zavallım
Tünaydın kızlar
Sedecım gözün aydin sinavlar bitmis :)
Damlacim nbr?
Tünaydın canım.
Evettt çok şükür rahatladım bakalım inşallah büt yolları görünmez bana
Kızlar finallerim dolayısıyla giremiyorum pek bitince girerim. Hepinizi öpüyorum Bana şans dileyin :18:
iyilik tatlım senden nabrTünaydın kızlar
Sedecım gözün aydin sinavlar bitmis :)
Damlacim nbr?
bol şans başarılar canımmKızlar finallerim dolayısıyla giremiyorum pek bitince girerim. Hepinizi öpüyorum Bana şans dileyin :18:
GünaydınnFinaller bitti çok şükür kızlar Dört sınavım açıklandı üçü süper ama biri kötü geldi biraz :18: