- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
Sağol canım açık lise sınavlarSınava girenleriniz mi var Allah yardımcınız olsunn. Çok şükür ben atlattım o safhaları
sen hangi sınavlara girdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım açık lise sınavlarSınava girenleriniz mi var Allah yardımcınız olsunn. Çok şükür ben atlattım o safhaları
eee napıyorsun nasılsın
iyi en azından ağustos da
hımm bence seneye evlen senin yaş büyükmüş bize göre
Amaaan acelesi neymişş21 yaşındayım bekarımm benden 2 yaş küçük arkadaşımın nerdeyse 1 yaşında çocuğu var ben napayım ozamnnn benle yaşıt arkadaşımında 3-4 yaşında çocuğu var
Ay koptumm istemiyorum ya zorla mıııhımm bence seneye evlen senin yaş büyükmüş bize göre
Ay inşAllah çok ama çok başarılı olursunuzz. Ben öss belasını atlattım ondan sonra da kpss belasını atlattım ve öğretmen olarak atandım şükürler olsun. Önümüzdeki sene de ales'e giricemSağol canım açık lise sınavlar
sen hangi sınavlara girdin
bıktım şu sınavlardan
Amaaan acelesi neymişş
Ay koptumm istemiyorum ya zorla mııı
istediler hemnck evlendilerAmaaan acelesi neymişş
Ay koptumm istemiyorum ya zorla mııı
ooo ne öğretmenliği :126:Ay inşAllah çok ama çok başarılı olursunuzz. Ben öss belasını atlattım ondan sonra da kpss belasını atlattım ve öğretmen olarak atandım şükürler olsun. Önümüzdeki sene de ales'e giricem
21 yaşındayım bekarımm benden 2 yaş küçük arkadaşımın nerdeyse 1 yaşında çocuğu var ben napayım ozamnnn benle yaşıt arkadaşımında 3-4 yaşında çocuğu var
çalışıyomm canımmm daha eve gidip spor yapcam kilo vermeliymm
sen napiyorsun canimm
eee napıyorsun nasılsın
iyi en azından ağustos da
hımm bence seneye evlen senin yaş büyükmüş bize göre
Ya bende bu rahatlıktan korkuyorum kızlar. Rahat olduğum için evlenmek istemiyorum. Yani maaş var, şurda yemek desen canın ne isterse onu pişir, ütü desen sadece kendi ütün. Galiba çok tembelim bu konuda. Düzen bozmak yeni bir düzen kurmak çok büyüyor gözümdebenim ablamda 31 yaşında biz evlen evlennn diyoruz oda aynı senin gibi istemiyorum gidin siz evlenin ben böyle rahatım diyor
bende işteyim çalışıyorum çok sıcak yaaaaaa
bugunde dar olan bir gomleğimi giydim nefes alamıyorum
niye giyiyorsunnn kendine bu eziyet nidenbende işteyim çalışıyorum çok sıcak yaaaaaa
bugunde dar olan bir gomleğimi giydim nefes alamıyorum
Ay inşAllah çok ama çok başarılı olursunuzz. Ben öss belasını atlattım ondan sonra da kpss belasını atlattım ve öğretmen olarak atandım şükürler olsun. Önümüzdeki sene de ales'e giricem
Rabbim daim etsin mutluluklarını.. Bir ömür inşallah...istediler hemnck evlendiler
ooo ne öğretmenliği :126:
Amin canım sağol
Hayırlısı diyelim öyleyse ve dua edelimbir ben atlatamadım şu ygs yii seneye kaldımm yineee bir öğretmen olamadım
Rabbim daim etsin mutluluklarını.. Bir ömür inşallah...
Bilişim Teknolojileri canım
Hayırlısı diyelim öyleyse ve dua edelim
bende bunaldım napcazzzzzzbirr tatileee gidemedik yaa
hep iş işş off bunaldımm
niye giyiyorsunnn kendine bu eziyet niden
memnunmusun bölümünden canımRabbim daim etsin mutluluklarını.. Bir ömür inşallah...
Bilişim Teknolojileri canım
bende bunaldım napcazzzzzz
zayıflama motivasyonu
işe yarıyormuubende bunaldım napcazzzzzz
zayıflama motivasyonu
Evet bende lisede bilişim okudum.. Ömrüm çürüdü sormaa soranlara 9 yıllık bilişimciyim diyorum Ben 2009da kazandım o zamanlar başka bölüm seçemiyorduk sen şimdi şanslısın canım benim başka seçeneğim yoktuinşallah
bende bilişim mezunuyum lisede zar zor mezun oldum zor geldi ve o yüzden devam etmeyi düşünmedim üniversitede :26::26:
oldu ahahahaistifaaaa
işe yarıyormuu