- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
bende diyetteyimm ben bi 54 olayım büyük boy dominos pizza isteyeceğimm neyli pidee
Ahaha Kıymalı, patatesli benimkiler Valla çok söylemişim patlayana kadar yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende diyetteyimm ben bi 54 olayım büyük boy dominos pizza isteyeceğimm neyli pidee
ohh ohh afiyet olsun benim yerimede yeseydinnAhaha Kıymalı, patatesli benimkiler Valla çok söylemişim patlayana kadar yedim
keşkeee
sen zaten 54 kilo değil misin ki
ohh ohh afiyet olsun benim yerimede yeseydinn
keşkeee
ben 62.7 kgyum
ohh ohh afiyet olsun benim yerimede yeseydinn
keşkeee
ben 62.7 kgyum
spora başladım bakacaz yaza kadar fit olmalıyımmm
verirsin verirsin canım bak ben azmettim yarım kilo aldım
şuan bende seni acayip kıskanıyommValla 45 kiloyum bütün kk'nın yerine yiyebilirim Bizimki diyor ki sen de en az ben kadar yiyormuşsun ama belli olmuyor hiç Bende dedim benim metabolizmam hızlı çabuk yakıyorum O yakamadığı için kıskanıyor
şuan bende seni acayip kıskanıyomm
ohh bende zayıf olsam bende yerdimm
hemde nasıl karşımda olsan şimdi boğazına sarılırdımmmm zayıfsında hemÇok sinir bozucuyum dimi
hemde nasıl karşımda olsan şimdi boğazına sarılırdımmmm zayıfsında hem
çocuğun psikolojisini bozuyon yaniiiiAhaha Bende bizimkiyle dalga geçiyorum manken gibi sevgilin var azıcık şu göbeği erit diye
çocuğun psikolojisini bozuyon yaniiii
dediğini yapıyormu
ahhh ahh bende tatlılar yüzünden aldım çikolatayı şekeri bi kessemmKendi de diyor 4-5 kilo vermem lazım o zaman fit gözüküyorum diye ama tatlıya çok düşkün ondan vazgeçemiyor
ahhh ahh bende tatlılar yüzünden aldım çikolatayı şekeri bi kessemm
çıktım ben kızlarr görüşürüzz
nicomm
bikaç ay bu topikte de takılabilirim sanırım, sonra nasipse önce nişanlılar topiği sonra da evliler topiği
GünaydınnnGörüşürüz tatlım öptüm
Günaydın pembedusunceeselammm bekarlarrr :))
gel gel hoşgeldinbikaç ay bu topikte de takılabilirim sanırım, sonra nasipse önce nişanlılar topiği sonra da evliler topiği