- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
İnşAllah hayırlısıyla istediğimiz olur canım tekrar teşekkürler
burda dolu yağıyor :18:
vavvvv orası neresi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah hayırlısıyla istediğimiz olur canım tekrar teşekkürler
burda dolu yağıyor :18:
Hayır olsun canım :26:
ten rengin ve saç rengin ne canım ve aklındaki renk nedir
şuan kafam lise sınavlarında o yüzden şuan üniversite sınavını dert etmiyorum lise sınavlarından pek fırsat kalmıyor birkaç aya onada başlarım
kuaföre git canım istediğin rengi yapsınlar ??
Bursa canımvavvvv orası neresi ki
açık lise 5.dönemdeyimmsen kaçıncı sınıftasın şimdi :26:
internetten bi baksana canımKuaföre gidemiyorum canım yaa çalışmadığım için
Koyultsammı acaba sonrada dibinden kendi saçımın çıkmasını mı beklesem acaba :26:
Bursa canım
açık lise 5.dönemdeyimm
internetten bi baksana canım
İnşAllah canım yazaman çabuk geçiyor ya bir bakmışsın bitmiş
İnşAllah canım ya
burasıda kapalı hava yağmur yağıyor sıcak bir yandanda ama dün daha çok sıcaktıçok sıcakk olduu sıkıldımmm yaaa
burasıda kapalı hava yağmur yağıyor sıcak bir yandanda ama dün daha çok sıcaktı
bende severim ama böyle boğucu havayı değilayy ne güzell yağmurlu havayıı çok severimmm
Bursa canım
açık lise 5.dönemdeyimm
internetten bi baksana canım
boya ile ilgili olan kişilere bide sor canım konu aç istersenBaktım canım hatta kk daki saç boyama kısmınada baktım ama net bi çözüm bulamadım rast gele boyayacağım artık napalım :18:
boya ile ilgili olan kişilere bide sor canım konu aç istersen
arkadaşmı olmuşlar aman boşver canım böyle dengesizleri(aferdersin ama)Daha öncede konu açıp sormuştum ama bi daha açayım olmazsa
2-3 gündür sürekli gökgürlüyor piskolojim bozuldu galiba tuttum onun sayfasına baktım bide o ayrıldığı kızın hala ilişkisi yok yazıyor ama kız pazar günü resim koymuş buda beğenmiş ve kızın sayfasında tanıştıkları yıl hala yazılı kaldırmamış nasıl iş bu anlamadım :26:
arkadaşmı olmuşlar aman boşver canım böyle dengesizleri(aferdersin ama)
burda dolu yağdı :18:heryer beyaz oldu
herkes bir değil işte bende tutmam yani böyle düşünüyorumNe bileyim hayatım ben ayrıldığım insanı şahsen bütün sayfalarımdan çıkartırım beğeni falan yapmayı bırak yani normali böyke olmalı bence eski sevgiliden arkadaş olmaz bence ki onlar ayrıları çok uzun zaman da olmadı yani arkadaş olacak kadar boşverdim de arada merakıma yeniliyorum
Bizdede dolu yağdı halada gökgürkeyip şimşek çakıyor
herkes bir değil işte bende tutmam yani böyle düşünüyorum
nere ora canım
bursa canımAynen canım sende benimgibi düşünüyomuşsun madem söylemeden edemiycem yani bazı insanlar pek geniş oluyorlar
Ankara canım sen nerde oturuyorsun
bursa canım
evet ne bilim eğer ben birini sevdiysem sonra ayrılık olursa arkadaş kalmak zor olur sadece arkadaş derece sevgi-saygı kaldıysa bilemem ama
Bursaya küçükken gitmişiz annem çok seviyor bursayı çok güzel yer diyor ben hatırlamıyorum tabi gerçi benim küçüklüğümden bu yana baya değişmiştir
Orasıda öyle haklısın ben ona kızgın olduğum için bu kadar tepkili bakıyorum belkide