- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
bende 19 yaşındayım sigortacıyım inşallah ilerde bir üniversiteye gidecem yani
bekar sayılmam aslında 3.5 yıldır devam eden ilişkim var
bende çok konuşur çok yer çok uyurum valla
Yaşıtmışız canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 19 yaşındayım sigortacıyım inşallah ilerde bir üniversiteye gidecem yani
bekar sayılmam aslında 3.5 yıldır devam eden ilişkim var
bende çok konuşur çok yer çok uyurum valla
sarımsak evet söylemişlerdi ama bende üşeniyorum yapmaya ama deneyim saçlarım inceldiii
sen üniversitedemi okuyon kafam karıştı şimdi benimm :44:
ah şu buçuklarr
bende 21 yaşındayım muhasebe çalışıyorum okuyorumm
bekarımm
az yemek az uyumakk ahh ahhh şu kilo derdimm
sarımsak evet söylemişlerdi ama bende üşeniyorum yapmaya ama deneyim saçlarım inceldiii
Yaşıtmışız canım
Yap canım. O sarımsak şampuanları falan hikaye emin ol onlarda bile kimyasal var. Sarımsağı ez at şampuanına tamamdır ben hiç sevmem sarımsak ama bir kaç kez denedim fena değil Kokusu berbat ama yapacak birşey yok
sonundaa yaşıtım olan birini buldum yaa genelde hep büyükler benden
sonundaa yaşıtım olan birini buldum yaa genelde hep büyükler benden
bende 23 hıııımmmm
Aynen öyle canım bende ağustosta 20den gün alacağım canım
evet sınav var hafta sonu :18::18::18:ben üniversitede okuyorum canım adalet bölümü dedim ya senin kafa gerçekten karışmış
sarımsağı eziyorumm onu şampuana katıyorum öyle saçımı yıkıyorum sonra tekrar düz şampuanla yıkayımmı :44:Yap canım. O sarımsak şampuanları falan hikaye emin ol onlarda bile kimyasal var. Sarımsağı ez at şampuanına tamamdır ben hiç sevmem sarımsak ama bir kaç kez denedim fena değil Kokusu berbat ama yapacak birşey yok
ben de martta 19 oldum tanışalım o zaman
bende 23 hıııımmmm
bu durumda bende abla oluyomm ammaaaaEylül abla naber
sarımsağı eziyorumm onu şampuana katıyorum öyle saçımı yıkıyorum sonra tekrar düz şampuanla yıkayımmı :44:
evet sınav var hafta sonu :18::18::18:
sarımsağı eziyorumm onu şampuana katıyorum öyle saçımı yıkıyorum sonra tekrar düz şampuanla yıkayımmı :44:
bu durumda bende abla oluyomm ammaaaa
hıı tamam haftada bir tekrar değilmi her yıkamamızda değilHayır canım Ezip kattığın haliyle yıka yeterli. Üstüne de bolca durula
Kısaca nico diyebilirsin herkes öyle diyor. İzmitliyim. Üniversite 1 im Sen ?
hıı tamam haftada bir tekrar değilmi her yıkamamızda değil
sağol canım İnşAllah yabaşarılar sana :) korkma bence bişe olmazz sen geçersin kesinnn