- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
Öyle canım benim gibi sabırlı insan da yktur heralde bu konuda maşallahım var cidden çok sabırlıyımdır
Belli canım zaten. Maşallahın var Hayırlısıysa olsun canım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle canım benim gibi sabırlı insan da yktur heralde bu konuda maşallahım var cidden çok sabırlıyımdır
ben geldimmm
Belli canım zaten. Maşallahın var Hayırlısıysa olsun canım ya
Aynen öyle hayırlısı canım bakalım
Aynen canım bende gidip yemek yiyeyim
Tamam canım afiyet olsun ben de okuldayım fırsat bulunca girmiştim şimdi ben de doğru kütüphane yoluna finallerim var :18:
Hoşgeldin canım
Kolay gelsin şimdiden başarılar canım
hoş buldummm nasılsınızz :)
İyiyim, siz nasılsınız
tanıtırmısın cnm kendiniiibende iyiyimmm :))
selamm hoşgeldinnselam öncelikle bende yeni gördüm katıldım
dedimm cnmmmDe canım ben söylemek istemiyorum ama sen benim söylemek isteyip söyleyemediğim her şeyi söyleye bilirsin
nne vr neyok canımmAmin canım cümlemizi
beklerim canımTeşekkürler canım vakit buldukça ben de bekar,yalnız olarak aranızdayım o halde
aaa bende aynııı benim istediğim olmadııı yada beni isteyeni ben istemedimmKendimi bildim bileli Genelde hep platonikte kaldı aşk hayatım benim istediğim oldu ya açılamadım ya da o istemedi beni isteyeni de genelde ben istemedim.Sen peki canım ?
21 yaşındayım bende açık lisede okuyorumm bu hafta sonu sınavlarımm varr :126: bekarımm19 yaşındayım sigorta acentesinde çalışıyorum aynı zamanda okumaya çalışıyorum mersinde yaşıyorum
21 yaşındayım bende açık lisede okuyorumm bu hafta sonu sınavlarımm varr :126: bekarımm
aaa bende aynııı benim istediğim olmadııı yada beni isteyeni ben istemedimm
nne vr neyok canımm
tanıtırmısın cnm kendiniii
selamm hoşgeldinn
dedimm cnmmm
bu hafta sonu sınavlarımm var yaa paff
nne vr neyok canımm
beklerim canım
aaa bende aynııı benim istediğim olmadııı yada beni isteyeni ben istemedimm
kaçıncı dönemsin canım neden yenilemedinki :44:bende açıktan okuyordum ama bu dönem kayıt yenilemedim ve pişman oldum ya
Amin canımm 21 yaşındayım canım hayır olmadıı peki senin oldumuHep böyle oluyor zaten canım ya bu durumu da aştığımız günler gelecek ama inşallah
Sen kaç yaşındasın canım ? Hiç birlikteliğin oldu mu ?
bildiğim gibiii hımmmbildiğin gibi canım benim
Sınavda başarılar o zaman
Benimde bir ay var sınava ama çalışmadım pek hiç içimden çalışmakta gelmiyor amann şöyle sınavsız iyi bi iş bulsam ne güzel olur