- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
Hoşgeldinn
evde neden kalasınkii
26 oldu yaş uzun süreli bi ilişkim bitti ve bişiler için gücüm yok tekrardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldinn
evde neden kalasınkii
Hoşgeldinnnnkızlarrr bende sizdenim ama halimden şimdilik çok çok memnunum
Amin canım ya çok sağol
Aynen daha dün gibi aklımda teklifi
Ne mutlu sana canım ya
mecburi çalışıyorum ama hala berbat konuyu tamam anlıyorum ama yeni sorularda takılıyorum hep [/QUOTE]öylemii çalışıyormusun matematiğe :)
Hoşgeldinnnn
ne mutlu sana canım ya
26 oldu yaş uzun süreli bi ilişkim bitti ve bişiler için gücüm yok tekrardan
i&b nedir canımm
mecburi çalışıyorum ama hala berbat konuyu tamam anlıyorum ama yeni sorularda takılıyorum hep
merak etme tatlım yanlız değilsinhoş bulduk canım yalnız olmadığımı bilmek ne kadar güzelmiş
körfez yayınlarıdı galiba 0 matematik kitabı aldım tekrar yoğunlaşcağmm bu sefer yapcam
daha gençsin canım
i&b nedir canımm
hımm matematik zaten konuyu anlamakla yetinmiyor ne kadar soru tipi görsen o kadar faydalı bide bol soru çözmek :) bence yaparsın kendine güven
körfez yayınlarıdı galiba 0 matematik kitabı aldım tekrar yoğunlaşcağmm bu sefer yapcam
çünkü önümde ygs sınavı var
merak etme tatlım yanlız değilsin
yaş kaç canım okuyormususn çalışyormusun yoksa ikisi bir aradamı aynı benim gibi
daha gençsin canım
i&b nedir canımm
hımm matematik zaten konuyu anlamakla yetinmiyor ne kadar soru tipi görsen o kadar faydalı bide bol soru çözmek :) bence yaparsın kendine güven
yaş kaç canım okuyormususn çalışyormusun yoksa ikisi bir aradamı aynı benim gibi
24 e gircem yakında benim okulum bitti canım şu an iş arama aşamasındayım çok zor bi süreç
devlette kadro nasıl? puanlar çok yüksek mi?evet canım sosyolog'um
Baharı seviyorum çok ya kışın depresyona giriyorum
iyiyimm canm sen nasısınnn =? evet yaa kpss malesef :120::120:
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın :)
bahar geldi hasta etti benii:2:
:2:
hastayım başım ağrıyor yine miğren sanırım
sen nasılsın
eylülümm bugün nasılsın:2:
görüşürüzz
hastayım panterimm:2:
fırsat buldukça beklerim tatlım senii
kpssmii
benimde aklıma tetris geldii ahh ne çok oynaardık
Hoşgeldinnn
i&b nedir canımm :
ayy bende bende üçünüde istiyorummBen de bekarım ama hem okumak hem çocuk yapmak hem evlenmek istiyom en son kaçta evde kalmış(?) sayılırız bu arada ??
şaka şaka kısmet ne zamansa o zaman oluyor bizim komşu kızı 35-36 da gitti hemde bekar oğlan nedense komşular şaşırıyor bi kızı o yaştan sonra bekar neden alsın Ben 20 yim de
makinemmmm evimmmmİyilik nolsun yeni birgüne daha kalktık şükür Allah kolaylık versin İnşallah kazanırsın
İyiyim sağol.. napiiim sabahın köründe damladım buraya
damlaaaacııııııııııımmmmmm
Günaydın kuzummmHeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy herkeseeee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
baş harfleriniz hımmm isim tahmininde bulunuyorum ama tutturabilirsem tabi günaydın bu aradabaş harflerimiz
bende 21 yaşındym meslek nedir canım iş arama sürecii umarım bulursun cnm:126:bende bi şu okul zamanını bitirsem hemencik üniversiteye gitmek istiyorumm24 e gircem yakında benim okulum bitti canım şu an iş arama aşamasındayım çok zor bi süreç
baş harfleriniz hımmm isim tahmininde bulunuyorum ama tutturabilirsem tabi günaydın bu arada