- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.781
sen ne okuyorsun canim ?
matematik programlama karışımı bişeysen ne okuyosun??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ne okuyorsun canim ?
matematik programlama karışımı bişeysen ne okuyosun??
ay o ne öyle :S aman tenrim
bende yurt disinda yasadigimdan.. ticaret lisesine gidiyorum diyeyim.. aslinda lisede sayilmaz ama mesela türkiyede
ünide ögrendiklerinizi biz bu lisede ögreniyoruz ay karisik her neyse
:) sıkıcı bir bölüm istatistik herkes soruyo ay o kaç senelik diye hehe:) amam ben mutluyum yada öyle görünüyorum bilmiyorum canımcım
evet yurtdışı egitimi başka oluyo nasıl peki memnun musun??
yurtdisinda yasiyorum, zaten okumak icin gelmedim yani
hic memnun degilim.. proje dersimiz vardi, isletmede.. hani grup grup proje yaparsin ya bir konu hakkinda
grup fos cikti, o derstende kaldik mi bi güzel..
ögretmenler zaten yabanci düsmani, taktilar bize, onlarin gözünde tembelin tekiyiz.. kötüyüz yani anlayacagin..
hım kötü olmuş zaten insanın başın ahep fos gruplardan geliyo ne gelirse sıkma canını canımcım hoclarr fenadır bende düşünüyorum yurtdışına açılmayı ama sadece düşünüyorum :):)
bende valla türkiyede okumak isterdim yaaa
üniversiteye gitmek, eglenceli sinif arkadaslarina sahip olmak
burasi cok sIkIcI..
:)) hep derler ki üniversite çok eglenceli
lise daha iyyidi serler sonrada bencede öyle
o kadar çok insan var ki illaki biryle anlaşsan 55 şiyle anlaşamıyosun
çokta eglenceli degil bencee:))
burda su anda okudugum sinifta, avusturyalilar bir tarafta yabancilar bir tarafta..
hep gruplasma var zaten.. ve avusturyalilar tabiki her zaman daha cok tolere ediliyor bu resmen apacik ortada yani
anlamamak icin salak olmak lazim..
ALLAH kolaylık versin canımcım ya işin zor
aynen öyle canim.. uzun mesele ve hayatimin büyük bölümünü alan bir konudur okul..
kararsizimda su an okulla ilgili bir konuda.. icim daraliyor okul konusunu konusunca
sen baska neler yapioysun canim ?
:) çok sosyal bi hayatım yok esasında ama çok asosyalde dwegilim ortasında bişey işte genelde grupla takılıyoruz
en çokta yemek ve oturmak son günlerd ebirde fotografa merak sardık
aslında kemen kursuna gidiyo arkadaşlarım bend egitmeyi düşünüyorum
ama seneye işte bu sene ortalama için çalışiıyorum ki seneye başka planlarım var:)
öyle sen neler yapıyosun bende okula arada ugruyorum desem yalan olmaz öenmsiz dersleri ekiyorum )
güyya bizim okulda denilmistiki, gelme zorunlulugu yok cünkü bu okul calisanlar icin aslinda..
ondan sonra birden bire ögretmenler kendi kendilerine, sahsi derslerinde, gelmeyenler olunca cok, not kiriyorlar o kisinin dersinden
bu yüzden artik mecburi hale geldi
herneyse, ben asosyalim valla..
2 haftadir tatildi.. 2 -3 kez disardaydim desem yalan olmaz..
burasida cok sIkIcI bir yer, nereye gidip napacaksin ki..
ben gezmeyi severim normalde ama işte dışardaki sevgi pıtırcıklarını görünce dövesim geliyo hehe yaz boyu evde oturcam :) haha
ya ne sinir bi durum kıskanmıyorum ama yinede içim gidiyoo:)):26::26::26::26:
ben gezmeyi aslinda cok sevmem ama sürekli evde oldugum icnde sIkILIyorum haliyle..
valla bende bu yaz evdeyim.. sevgili ciftlerini görünce bazen icim gitmiyor degil ama
sonra kim bilir ne dert tasa cikartir su erkek diye düsününce vazgeciyorum o düsünceden
ve kimse olmadigi icin hayatimda mutlu oluyorum
haklısın aslında canımcım ya neler neler ilgilensen suç ilgilenmesen hata hehe böyle karışan şunu bunu yap diyen yok :))
aslınd abende böyle iyiyim mutluyum ama bazen mesajlaşcak konuşcak beni anlayan biri olsun
ki öyle sıradan gelip geçicide olsun hiç
istemiyorum hayırlısı:))
anliyorum.. bazen bende istiyorum öyle konusup iyi anlasacak biri olsun diye..
gelip gecicide istemem tabiki ama sonuc itibariyle, birini hayatina aldigin an,
evliligide düsünüyosundur.. öylesine kimseyle cikmayi dogru bulmuyorum yapmadimda zaten..
ben bu gidisle evlenemicem biliyorum.. ama senin icin hakkinda hayirlisini diliyorum ve allah gönlüne göre versin diyorum
bende senin gibi düşünürdüm ki o beenim ilk aşkım ilk çıktıgımdı ama şimdi daha gerçekçiyim
hemen bi seviyoruma kanmıyorum mesala yalan sözlere inanmıyorum öyle bi hata yapıpta kimseyi yara bandı nşiyetine kullanmamda zamanı gelince
hyırlı olanı istiyorum sadece bekliyecegimde o kişiyi
sende öyle konuşma senin içinde herşeyin hayırlısı olsun canımcımmm:):)öyle kör kütük aşıktım ki anlatamam ama o beni ayakta uyutmuş ya
en son noktayı koydum ya içim rahat artık :))
yok ben istedigim kadar büyük konusabilirimde bisey oldugu yok :)
24 yasindayim (25e giricem daha ) simdiye kadar kimse olmadi hayatimda, bundan sonrada olmaz zaten..
ki artik aciyla biten asklari, evlilikleri duymaktan o kadar cok biktimki.. yasamis kadar oldum
ne alakası var ki yaşın daha genç canımcım hem aşkın yaşı yok derler hayırlısıyla biri karşına çıkar Allah gönlüne göre birini
nasip etsinde senin düşüncelerin 180 derece degişsn inşallahhhhhh::))