Bekarlar Kahvesi :)

kizlar sizin icin, hayatin anlami nedir..
yani mesela neden yasiyorsunuz, ne icin ?
belli bir amac icin mi?
hayatinizi anlamli kilan nedir...

belli bir amac icin mi?

Biraz önce netten Ahmet Şerif İZGÖREN'in o muhteşem seminerlerinden birini izledim... Seminerin konusu Hayat amacınız ne ? Çoğu kişi hayırlısıyla emekli olayımda falan filan ve çoğu kişininde bi hayat amacı yok.... Ve sonra düşündüm de aslında benimde bi hayat amacım yok.. Tamam çalışıyorum çok şükür para kazanıyorum.. sağlıklıyım... evimde huzur var.. sevdiklerimde yanımda şükür... Ama hayattan istediğim ne ?:26:

belli bir amac icin mi?

Valla ben anlık yaşıyorum canım..gelecege dair planım yok,en fazla haftalık plan yapıyorum..:KK52:
Hayatımın da bi anlamı yok,ot gibiyimmm:KK37::KK37:
(Ben depresyondayım zannımca:KK37:)

belli bir amac icin mi?

hayatın anlamı bence nefes alabilmektir hayat denen
sınavdan geçebilmektir ben onun için yaşıyorumm :)
kendim için yaşıyorum hapşurdugumda çoookk yaşa diyorum kendime:)):nazar::nazar::nazar::KK52::KK52::KK52::KK52::KK76::KK76::KK76:

sabah kalkmak zor geliyor akşam yatarken ertesi gün akşama kadar yatabilmenin hayaliyle yatıyorum yeni giysilerim etiketleriyle sallanıyor hiçbirini giymiyorum makyaj yapmıyorum üstüme başımı sallamıyorum çanta değiştirmiyorum çoğu zaman ayakkabı da değiştirmiyorum yediklerime dikkat etmiyorum kanunları takip edip kendimi geliştirmiyorum(işim için) atölyeye eskisi gibi takılıp resimle ilgilenmiyorum baterimin yüzüne baktığım yok.

ben gerçekten yorgun hissediyorum ...

gercekten bir cogumuzun amaci yok hayatta bencede..
benim amacim su okulu bitirip bi is bulup calisabilmek..
su an icin bunlar bi olsun sonrasi icin baska biseyler belki isterim,
fakat bazen öyle bir ruh halindeyim ki, hic bisey yapmayi istemiyorum oturuyorum yerimde...
yapsam ne olur yapmasam ne olur.. böyle geride kalmis hissediyorum kendimi

gercekten bir cogumuzun amaci yok hayatta bencede..
benim amacim su okulu bitirip bi is bulup calisabilmek..
su an icin bunlar bi olsun sonrasi icin baska biseyler belki isterim,
fakat bazen öyle bir ruh halindeyim ki, hic bisey yapmayi istemiyorum oturuyorum yerimde...
yapsam ne olur yapmasam ne olur.. böyle geride kalmis hissediyorum kendimi

okulum bitti yükseklisansım da bitmek üzere gibi birşey ofisim var uzmanlık sınavımı kazandım ama ben bile geleceksizim :KK70:

ya evet çok iyi olur aslında da benim ismim nadir bulunan bi isim... o yüzden deşifre olmayayım diye ... ama söylemek isteyen yada en azından herkesin bi göbek adı vardır onu söylesin....

benim göbek adım yok ve bi sürü tanıdık buldum bi deşifre olursam yandım ki ne yandım bi sürü meslektaş buldum geçen :KK30: o zaman hiç rahat yazamam ama dediğim gibi clem diyin direk daha kolay :KK16:

X