Bekarlar Kahvesi :)

degmez degmez ilk iş günü yorulmuşlardır canlanırlar
yaz geldiya bekarlıkta çekilmiyo etraf çiftlerle dolu yaa:KK43::KK52::KK52::KK37::KK37::KK19::KK19:

ben bugün hakikaten kümes hayvanları gibi telef oldum yaa bu sıcakta (yaşadığım yer bugün 29dereceydi!) kaç kez git gel yaptım piştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben bugün hakikaten kümes hayvanları gibi telef oldum yaa bu sıcakta (yaşadığım yer bugün 29dereceydi!) kaç kez git gel yaptım piştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOT
baya sogukmuş yaa :) neyse iyisin şimdi degil mi sıcak falan çarpmasın dikkat et:)

ben bugün hakikaten kümes hayvanları gibi telef oldum yaa bu sıcakta (yaşadığım yer bugün 29dereceydi!) kaç kez git gel yaptım piştimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOT
baya sogukmuş yaa :) neyse iyisin şimdi degil mi sıcak falan çarpmasın dikkat et:)

soğuk mu :KK50: örümcek saldırısına uğradım bi de :KK52:

iyi aksamlar kizlar bende geldim :)
sen sicaktan pise dur , bizse burda donalim soguktan
dün burda kar yagdi kar :S nisan ayinda kar yagdi iyimi
bugün 7 dereceydi üsüdük :KK43:

iyi aksamlar kizlar bende geldim :)
sen sicaktan pise dur , bizse burda donalim soguktan
dün burda kar yagdi kar :S nisan ayinda kar yagdi iyimi
bugün 7 dereceydi üsüdük :KK43:

2 haftadır tişörtle geziyoruz biz kış çocuğu olmama rağmen yazlık giysilerin rahatlığı bir başka ama buranın yazı da pek çekilesi türden değil denizden havuzdan çıkmadığımızda iyi ama işe gidip gelmek bu sıcakta tam bir çile !:KK43:

hosbuldum kizlar
evet kar yagdi yaa :KK43: biz yine bu yil yaz mevsimini malesef göremicez :KK43:
cok özlüyorum yaz mevsimini yaa...
sarki icin tesekkürler :)

X