Bekarlar Kahvesi :)

ayni yastayiz hayirlisi olsun ya elbet biri cikar karsina :KK34:

aslında ortam ve koşullar uygunsa erken evlilik yani 20lerden sonrasında bikaç yıl içinde evlenmek güzel bişey olsa gerek.çünkü ben düşünür oldum evlendiğimde çocuğum olduğunda baya yaş farkı olacak aramızda.ama ben çatlak profesör olacağım bu gidişle.oku oku oku çalış oku :) bebeğiniz var mı ?

yok be ya ben gayet rahatım... ama bi kaç seneye kadar çevredekiler beni rahat bırakmaz.... hadeee lenn evlen galiiii.... sözleriii:KK76::KK76::KK76:

hayırlısı ...

işin garip tarafı bi süre sonra sen rahatsız olmaya başlıyorsun.herkes evleniyor çevrende :KK70: ben mi garibim demeye başlıyorsun ama hatalı bir evlilik yapmaktansa daha geç karar verip daha kendinden emin bi zamanda evlenmek en mantıklısı.en azından yapamazsak bilinçli bi şekilde evlenmiş ve ayrılmış oluruz.daha evlenmeden ayrıldım yahu cümleye bak :KK70:

işin garip tarafı bi süre sonra sen rahatsız olmaya başlıyorsun.herkes evleniyor çevrende :KK70: ben mi garibim demeye başlıyorsun ama hatalı bir evlilik yapmaktansa daha geç karar verip daha kendinden emin bi zamanda evlenmek en mantıklısı.en azından yapamazsak bilinçli bi şekilde evlenmiş ve ayrılmış oluruz.daha evlenmeden ayrıldım yahu cümleye bak :KK70:

hakkaten yani cümleye bak.... inşallah çooooookkkk güzel bi evlilik yaparız veeeeeeeee ömür boyu mutlu oluruz... geç olsun... güç olmasıııınnn:KK17::KK17::KK17:

X