Bekarlar Kahvesi :)

çok mutlu hissediyorumm nedensee:):KK52::KK52:

hisset tabi ki :) gerçekten bazen kendi kendimizi gerip strese sokuyoruz boş yere :) şimdii madem filmlerden çok hoşlanıyorsun, kafana kazınan beyninde dönüp duran replikler oldu mu ? hadi paylaşalım !

hatta topik açim ben :)

Son düzenleme:
hisset tabi ki :) gerçekten bazen kendi kendimizi gerip strese sokuyoruz boş yere :) şimdii madem filmlerden çok hoşlanıyorsun, kafana kazınan beyninde dönüp duran replikler oldu mu ? hadi paylaşalım !

hatta topik açim ben :)

filmleri çok seviyorum ama kotayı aşınca babamla filmmlere konu olan cinsssten bakışıyoruzz:):26::26::26:

ilk iş olarak gidip kendime bir dolu çiçek alıcammm çok ugraasım geldii:)

ilk iş olarak gidip kendime bir dolu çiçek alıcammm çok ugraasım geldii:)

ben de balkonumda çiçek bakıyordum ama aşırı rüzgarlı bizim balkon hemen derbeder oluyolar bi tek orkidem var şuan salonda balkona çıkarmıyorum şöyle güçlü dayanıklı bir çiçek söyle de ben de alayım :KK70:

ben de balkonumda çiçek bakıyordum ama aşırı rüzgarlı bizim balkon hemen derbeder oluyolar bi tek orkidem var şuan salonda balkona çıkarmıyorum şöyle güçlü dayanıklı bir çiçek söyle de ben de alayım :KK70:

sardun ya alıcam ben ama kurdela çiçeginin rüzgardan etkilenmedigini biliyorum birde gelin tırnagı varmış onu hiç görmedim:)

sanada hayırlı pazarlar hoşgeldin :) böyle bi çiçek varya iri iri çiçekleri var kalın kalın adı ne onun bulursam adını yazarım

kızlar siz naptınız günlük bölümünde alıntı ile msjlaşılmaz ceza alırsınız valla.... resmen sohbet etmişsiniz ....kazen görmesin...

X