Bekarlar Kahvesi :)

canim varya mutlu insanlari görünce bende mutlu oluyorum..
insallah kimse ayirmaz veya ayrilmazlar diyorum..
hatta öyle bir durumdayimki
arda turan la sevgilisi sinem birlesti diye cok sevinmistim :KK9:
üzülüyorum böyle durumlara, cünkü böyle uzun süre birlikte ayrilan kisiler,
ayrildiklari kisiyi hep unutamiyorlar ve sevmeye devam ediyorlar,
bence yazik günah..
positif ol canim.. :KK16:

Evet balım aynen dedigin gibi,unutmak istesen de olmuyor.Alışmışım ona bırakamam,o da öyle biliyorum.
Biraz zamana ihtiyacı var,askerlikten dolayı kafası cok bozuk,huyu suyu degışmiş malesef.Düzelecegini umut ediyorum.Geçicidir umarım bu gerginligi:KK54:

bekarlar kahvesi:) artık kulağa hoş gelmiyor şu bekar olma:) ah hayırlısıyla evlensem artık evlensem .... evliler kulubüne gidip bayat su içmeyi tercih ederim...:) tüm bekarlara inşallah.. kimse bekar kalmasın herkes hayat arkadaşını bulsun biran önce... bu bekarlık iyice canıma tak etmeye başladı...:) haydi inşallah...

bekarlar kahvesi:) artık kulağa hoş gelmiyor şu bekar olma:) ah hayırlısıyla evlensem artık evlensem .... evliler kulubüne gidip bayat su içmeyi tercih ederim...:) tüm bekarlara inşallah.. kimse bekar kalmasın herkes hayat arkadaşını bulsun biran önce... bu bekarlık iyice canıma tak etmeye başladı...:) haydi inşallah...

Ahh be canımmm bu kadar üzerine düşmesen biraz oluruna bıraksan...

Kendini üzmekten başka bişey değil bu..

Hayırsız bi evliliktense geç evlenmeyi tercih ederim..

Sen evlendikten sonra çookk mutlu olacağına inandırmışsın kendini inşALLAHta öyle olur

Ama..

Unutma Allah hakkımızda neyin hayırlı neyin hayırsız olduğunu en iyi bilen..

Dilerim hakkında evliliği hayırlı kılar... Ve şöyle Dua et ki Allah senin ondan istediklerini değil, sende görmek istediklerini nasip etsin..

aa ne yazdı çok ilginç bu faceden göndermede meşhur oldu gitti:)):KK52::KK52::KK52:

Ay haklisin valla

Hakkaten ya ne yazmış merak ettim...

selam kizlar nasilsiniz napiyiniz ?:KK8:

Hepbaharolsa , ne yazmis eski nisanlim bende merak ettim :)

Kizlar profiline az once tekrar girdim bakmak icin ama yazdigi yaziyi resim olarak yazmis,
onu silmis.
Once benim bi arkadasim benim duvarima su yaziyi yazmis:

Arkadasim: Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında,önemli olmaz düştüğün yerler,atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular ...işittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile çabuk iyileşir o zaman...nasihat etmeden küçümsemeden dinleyen ,anlatırken bile gececekmiş gibi gelen yuva sıcaklıgında bakışlarıyla içini ısıtan seni olduğun gibi kabul eden değişmeye,değiştirmeye çalışmayan sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer korkma incinmekten bırak sıyrıklar olsun yeterki yanında olsun öper ve geçer....

Ben: Allah razi olsun tatlim, merak etme. Dusenin dostu Allah. Dostlugu baskasinda arayanin yaralari iyilesmez.
Hem dusenin korkacagi birseyde kalmaz, dusuren dusunsun hesabini..

Oda: Iste beddua etmene gerek yok keske en basinda bazi seyleri saklamasaydin felan dedi. Birde beddua etmeye gerek yok yazmis.

Onunla birlikte olmadan once beni istmeye gelmis olan herkesi anlatmadim,
birde onunla daha arkadasken gorucu usulu biriyle gorustum.
Ama onun beni istemeye gelmesi bir yil sonra oldu yani, onlari guya unutamamis bendede hata varmis gibi oluyo.
Herneyse az once girdim profiline butun resimlerini silmis, benim onun resmini esenlenerek cizdigim resim haric.
Bir kac hafta oncede su siiri paylasmis:

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?

Eklemis oldugu sarkilar.

Kenan dogulu: Bal gibi

Rafet el roman: Seni seviyorum. (bu sarkiyi ona dogum gununde ben yollamistim)

Oyle yani, arkadasim benim profilimde o yaziyi yazana kadar profili kapaliydi.
O yazdikdan sonra acti ve bunlari gordum.
Hic tepki vermedim..

Ay haklisin valla

Kizlar profiline az once tekrar girdim bakmak icin ama yazdigi yaziyi resim olarak yazmis,
onu silmis.
Once benim bi arkadasim benim duvarima su yaziyi yazmis:

Arkadasim: Acıyan yerlerini öpecek biri varsa hayatında,önemli olmaz düştüğün yerler,atıldığın kuyular, aldığın yaralar, yalan çıkan bildiğin tüm doğrular ...işittiğin tüm kötü sözlerin yeri bile çabuk iyileşir o zaman...nasihat etmeden küçümsemeden dinleyen ,anlatırken bile gececekmiş gibi gelen yuva sıcaklıgında bakışlarıyla içini ısıtan seni olduğun gibi kabul eden değişmeye,değiştirmeye çalışmayan sevmekten vazgeçmeyen biri varsa eğer korkma incinmekten bırak sıyrıklar olsun yeterki yanında olsun öper ve geçer....

Ben: Allah razi olsun tatlim, merak etme. Dusenin dostu Allah. Dostlugu baskasinda arayanin yaralari iyilesmez.
Hem dusenin korkacagi birseyde kalmaz, dusuren dusunsun hesabini..

Oda: Iste beddua etmene gerek yok keske en basinda bazi seyleri saklamasaydin felan dedi. Birde beddua etmeye gerek yok yazmis.

Onunla birlikte olmadan once beni istmeye gelmis olan herkesi anlatmadim,
birde onunla daha arkadasken gorucu usulu biriyle gorustum.
Ama onun beni istemeye gelmesi bir yil sonra oldu yani, onlari guya unutamamis bendede hata varmis gibi oluyo.
Herneyse az once girdim profiline butun resimlerini silmis, benim onun resmini esenlenerek cizdigim resim haric.
Bir kac hafta oncede su siiri paylasmis:

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
Sevmek için güzele mi bakmalı?
Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
Solması için gülü dalından mı koparmalı?
Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?

Eklemis oldugu sarkilar.

Kenan dogulu: Bal gibi

Rafet el roman: Seni seviyorum. (bu sarkiyi ona dogum gununde ben yollamistim)

Oyle yani, arkadasim benim profilimde o yaziyi yazana kadar profili kapaliydi.
O yazdikdan sonra acti ve bunlari gordum.
Hic tepki vermedim..

Hmmm :26: bu paylastiklari seni özledigini hala sevdigini mi gösteriyor ?
bide sende ekli degilken o arkadasinin paylastigina yorum yapabiliyormu ?

X