Bekarlar Kahvesi :)

Merhaba kızlarr :KK3:
Bugu su bugün senin takipçinim sen nereye ben oraya :KK1::KK1:
Benim yeni hedefiiim şu yaz okulunu alnımın akıyla halletmek :KK53:

Kız bugün hem diş çektirdim,hem dolgu yaptırdım,kafam güzel yani...:KK9::KK9::KK9:

Benimki hep güzel aldırma :KK1: Belki de kafam güzel ayağına mesaj atabilirsin ,erkekler öyle yapıyor ya sarhoş ayağına hemen seni seviyorum mesajları döşüyorlar :KK1:

Şaka bir yana benim içimden barışacaksınız gibi geliyor sıkma canını sen sakın çok olur mu:KK34:

Benimki hep güzel aldırma :KK1: Belki de kafam güzel ayağına mesaj atabilirsin ,erkekler öyle yapıyor ya sarhoş ayağına hemen seni seviyorum mesajları döşüyorlar :KK1:

Şaka bir yana benim içimden barışacaksınız gibi geliyor sıkma canını sen sakın çok olur mu:KK34:

Yok canım uyuşturucu iğnenin etkisi geçti...:KK9::KK9::KK9:

İnşallah canım.:KK31:

geçen gün farkekttimde biraz fazla duygusalım sanırım bu yüzden oluyo bazı şeyler:KK30::KK30:
dozunda duygulancam artık fazlası zarar:)):KK53::KK53:
iş hayatım tüm hızıyla ilerlerken şükürler olsun tabi yeni birileriyle tanıştım:)):KK23::KK23::KK23:
yeni ve şimdilik tek hedefim alttan kalan tek dersimi vermek:KK51:
eger bu dersi veririsem genel ortalamam yükselir belkide ebn cift yapabilirim inşllahhh:nazar::nazar::nazar:
sonra bide çok güzel bi ayakkabı begendim çok tatlı onu almayı düşünüyorum :KK16::KK16:
sonra bide ebru kursuna yazılmayı planlıyorum hep istemişimdir meraklıyımda lise döneminde denemiştim çok hoşuma gitmişti
halada gidiyo :)) gelecek hafta kitapçıya ugrayıp bir ton kitap alıcam içimde bi okuma istegi varki sormayın:)):KK52::KK52::KK52:
hepinize selam olsun bizim evde temizlik varda :KK24::KK24::KK24::KK25::KK25:
kendinize çok iyi bakın .

Seni uzmus olan biri icin ugrasma canim, ondan iyisi ciksin karsina onun gozune girmek icin ugras. Eger baska insanlari mutlu edebilirsen bunu cok kolay becerirsin zaten. Allah hepimize guzel huylu, merhametli, bizr karsi guler yuzlu anlayisli, bizi cok sevecek olan yakisikli boulu poslu es nasip etsin insallah..

Yanliz basina zordur bu. Destek cok onrmli ozellikle manevi. Ben sizi motive etmek icin elimden geleni yapabilirim..
birbirimizi mıotive edelim:))):KK52::KK52:

geçen gün farkekttimde biraz fazla duygusalım sanırım bu yüzden oluyo bazı şeyler:KK30::KK30:
dozunda duygulancam artık fazlası zarar:)):KK53::KK53:
iş hayatım tüm hızıyla ilerlerken şükürler olsun tabi yeni birileriyle tanıştım:)):KK23::KK23::KK23:
yeni ve şimdilik tek hedefim alttan kalan tek dersimi vermek:KK51:
eger bu dersi veririsem genel ortalamam yükselir belkide ebn cift yapabilirim inşllahhh:nazar::nazar::nazar:
sonra bide çok güzel bi ayakkabı begendim çok tatlı onu almayı düşünüyorum :KK16::KK16:
sonra bide ebru kursuna yazılmayı planlıyorum hep istemişimdir meraklıyımda lise döneminde denemiştim çok hoşuma gitmişti
halada gidiyo :)) gelecek hafta kitapçıya ugrayıp bir ton kitap alıcam içimde bi okuma istegi varki sormayın:)):KK52::KK52::KK52:
hepinize selam olsun bizim evde temizlik varda :KK24::KK24::KK24::KK25::KK25:
kendinize çok iyi bakın .

yeni biriylemi tanistin , ne güzel :KK55:
( beni kimse begenmiyor kimse yokki kimle tanisayim :KK43::KK43: )

ne güzel seylerden bahsetmissin sevindim :KK3:

yeni biriylemi tanistin , ne güzel :KK55:
( beni kimse begenmiyor kimse yokki kimle tanisayim :KK43::KK43: )

ne güzel seylerden bahsetmissin sevindim :KK3:

sadece tanıştık aynı iş yerinde sayılırız tabi aramızda bişey olmaz ben kendimi geliştirmeye adıcam sevgiliyle ugraşamam hayallerime bir adım atayım
ilerde ahlaklı düzgün biri olursa hayırlıısyla olur şimdilik olmasına gerek yok
kendime dua etttigimden fazla sizlerede ediyorum herşeyde hakkınızda hayırlı olan şeyleri versin Rabbim
:KK16::KK16::KK16:

X