Bekarlar Kahvesi :)

hoşbulduk teşekkür ederim :)

kızlaaarrr kursa gidiyorum kpss için, ordan bi cocuk bana bugun dediki eğer önümüzde bu koca kpss sınavı olmasa sana karşı daha açık olabilirdim dedi ne demekki bu :KK52:

aşk meselesiyle senın de aklını bulandırmak ıstemem bu muhiiim sınav oncesi,sınav gecsın ondan sonra bulandırırım demek bal :KK1:

kilo alımı yapar ama kıllanmayı tam tersi azaltır yavrum çünkü östrojen hormonu alıyorsun o haplarla.göğüslerin dikleşir sivilcelerin azalır cildin güzelleşir ve sıkılaşır kıllanman azalır amaaaaaaaaaaaaaaa yemek yeme konusunda kendine hakim olamazsın :KK43: aynılarını ben yaşıyorum aylardır.ancak ilaçtan önce acillik şiddette sancı ve kanama oluyordu şuanda ağrı kesici hap bile içmeme gerek kalmıyor umarım düzelir :KK43:

aynen doğum kontrol hapları kıllanmayı azaltıyor bol östrojen içerdiği için göğüslerde büyüme bol miktarda selülit ve aşırı derecede depresiflik depresyon ve duygusallık yapıyor reklamlara oturup ağladığımı biliyorum ben :KK5:

aynen doğum kontrol hapları kıllanmayı azaltıyor bol östrojen içerdiği için göğüslerde büyüme bol miktarda selülit ve aşırı derecede depresiflik depresyon ve duygusallık yapıyor reklamlara oturup ağladığımı biliyorum ben :KK5:

Ya ben 6 ay kullandım bu dedıklerının hıc bırı olmadı anormal mıyım acep :KK1:

Ya ben 6 ay kullandım bu dedıklerının hıc bırı olmadı anormal mıyım acep :KK1:

kuş ama herkeste olan şeyler bunlar zaten bana da ilk altı ay pek bişi farketmedi 1,5 yıl kullandım ben veee oturup canım ağlamak istiyor diye hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum ben:KK9:,annem babam o gün bana böyle baktı:KK53:

X