Bekarlar Kahvesi :)

türkiyede okullar kapanmadimi coktan ? :26:
bizimde bugün son yazilimiz vardi cok sükür allahima :KK37:
bende evdeyim, biraz regl agrisi ve yorgunlugu cekiyorum :105:

Eve geleli bi hafta oldu canım.:KK1:

Annemle kız kardeşim okuduğum yere geldi,gezdik.:KK9:

Evde de kpss çalışıyorum,öyle yani.:KK1:

Hadi gözünaydın.:KK42:

evet canım bende asker yareniyim :) güldüğüme bakma bazen boğuluyrm nasıl geçicek diyorum .Ankara'da .seninki nerede ?

ŞIRNAKTA CANM ASKERİM:KK43:

cuk oturdu kend .başladığını sanarsın aslında kendini bitirrsin

bnde kpss çalışıym hiç çeklmiyo bu sıcaklarda...
sizin ortaöğretim mi önlisans mı?

yaptim :KK8: ve bana cok uyuyor :21:
su haric :beraberlik cok önemliymis diyor ilk cümlede, öyle olsaydi hep hayatimda biri olurdu:26:

B Şıkları Çoğunlukta
Beraberlik sizin için hayatınızda oldukça önemli bir yere sahip. Ancak, yalnız olduğunuz zamanlarda beraberliği, bir ilişki sırasındaysa yalnızlığı özleyebiliyorsunuz. Sizin için en uygun ilişki; sizi zorlamayan, sakin, anlayışlı ve kendine vakit ayırmaktan hoşlanan biriyle yaşanır. Her zaman ideal bir ilişki yaşayamayacağınızı kabullenmeniz hayal kırıklığına uğrama riskinizi minimuma indirir.

Beraberlik sizin için hayatınızda oldukça önemli bir yere sahip. Ancak, yalnız olduğunuz zamanlarda beraberliği, bir ilişki sırasındaysa yalnızlığı özleyebiliyorsunuz. Sizin için en uygun ilişki; sizi zorlamayan, sakin, anlayışlı ve kendine vakit ayırmaktan hoşlanan biriyle yaşanır. Her zaman ideal bir ilişki yaşayamayacağınızı kabullenmeniz hayal kırıklığına uğrama riskinizi minimuma indirir.

Bu da beniimmm...:KK1::KK1::KK1:

ayni düsünüyik, ayni seyi istiyik :KK8::KK8:

Bu da beniimmm...:KK1::KK1::KK1:

X