- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- Konu Sahibi HayatSultan
- #2.921
evet bu hafta yıllık iznim ya ilk günü böyle evde net başında geçiyo bakalım işte...
nasılsın canım izinlimisin bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bu hafta yıllık iznim ya ilk günü böyle evde net başında geçiyo bakalım işte...
nasılsın canım izinlimisin bugün
Cok guzelmis caniim, gule gule kullan insallah
az mı izin veriyorlar:26::26:ne kadar izinlisin
Yılda 2 hafta işe bi haftasını kullanayım bi haftada eylül gibi falan düşünüyorum.. yarın ankaraya gidicem allah nasip ederse...
gez bakem sen gezbende haziran 18-19 gibi gidecem ankaraya
Orda sıkılmaktan korkuyorum ama,, gezmek istiyorum misafrliğe gidiyoruz ya onlar nereye götürürse oraya gitcez... Yaa hiç bi yere götürmezlerseeeeee
sende bi selam verip kaçma güzelimmm anlat hade dinliyozzzzzzzzzzYaaaaa her gelişim de sohbetin dibine vurmuş ve buhar olmuş oluyosunuzz;yolacam saçınızı başınızı benimle de ilgileninseneeee az biraz yaaaaaaaaaa:84:
Laaaaaaaaayyyyyyyyyyyynnnnnnnnnn napıyonzz...:86:
annişimin saçlarını boyadım bitti,,, şimdi ablişkonunkilere girişicem.... :111: :111: :111:
oyy oy ne marifetliisin maşallahhhh:))
herşey çok güzeldi ama şimdi 3 dersten kalma gibi bi sorunum var çok üzgünüm o yüzden((2::2::2:Sen iyimisin bakiyimm... neler oluyo
Sende aöf sınavlarına girmiştin demi... Ya kuzum tek derdin dersler olsun emi.. benim halim nolur bilmiyorum.. saldım çayıra mevlam kayıra modundayım...herşey çok güzeldi ama şimdi 3 dersten kalma gibi bi sorunum var çok üzgünüm o yüzden((2::2::2:
Yarın bitiyor finallerr.....
ben aöf adalet okuyorum canım çalışıyorumda aynı zamanda... 21 yaşındayım....Türkçe Öğretmenliği canım sizler ?
Maşallah ne güzel.
Sende aöf sınavlarına girmiştin demi... Ya kuzum tek derdin dersler olsun emi.. benim halim nolur bilmiyorum.. saldım çayıra mevlam kayıra modundayım...
sen ne okuyodun talışımmm