Bekarlar Kahvesi :)

hımm;anlıyorum canım aile olunca zor tabi..:26:
iyiyimm platonikimm çok şükür,benim en büyük derdim askerimm,o da en tatlı dert çok şükür ki:KK16:

ne güzel tek derdin bu olsun :)
ben daha okulumu bitiricem, sonra baska bir okulu yapsam mi diye düsünüyorum..
sonra is basvurayim mi diye düsüneyim , ki daha ehliyetimi almadim..
ooofff.. of.. :KK25:

Kizlarrrrrrr dün Sevgilim artik ailemle tanismak istedigini söyledi, olayi fazla uzatmaninda manasi yok dedi :KK53: dügünde 11 12. ayda yapma ihtimalinden bahsetti
allahimmmmm cok tuhaf oldum hemde bu sene icinde abowwwwwww

hele ailemle tanista bakariz dedim sanki hersey kendi kendine akiyor kontrolden cikiyor gibi

Kizlarrrrrrr dün Sevgilim artik ailemle tanismak istedigini söyledi, olayi fazla uzatmaninda manasi yok dedi :KK53: dügünde 11 12. ayda yapma ihtimalinden bahsetti

hele ailemle tanista bakariz dedim sanki hersey kendi kendine akiyor kontrolden cikiyor gibi

hadi Allah tamamına erdirsin tatlım çok sevindim çok mutlu olun inşallah:)):KK16::KK19::KK19::nazar::nazar::nazar::nazar:

cok tesekkürler.. hayat ne kadar ilginc insanlari nerden nerelere getirebiliyor ...

cok tesekkürler.. hayat ne kadar ilginc insanlari nerden nerelere getirebiliyor ...

evet öyle hiç beklemediginde beklemedigin lşeyler olabiliyor ama çok güzel maşallah :))
inşllah herşey güzel olur mutlu olursun.

Son düzenleme:
X