Bekarlar Kahvesi :)

Ay valla ya, cok yogun bir hafta gecirdim.
Insanin gezesi gelmiyor..
Boyle biri kahvemi felan yapsada ben keyif yapsam..

topigin sahibesi bacımız nerde ya bize kahve yapsada içsek demi:):KK51:

Son düzenleme:
"Hayatta yapmak istediklerin kocana hizmet edip günde üç öğün yemeğini yapmaktan, ona çocuklar vermek ve kıçını temizlemekten fazlaysa o zaman sana deli diyorlar."

-Chocolat-

Bu da benden KK'nın bütün bekar ve güzel hatunlarına gelsin... :) En Büyük KK:KK54:

"Hayatta yapmak istediklerin kocana hizmet edip günde üç öğün yemeğini yapmaktan, ona çocuklar vermek ve kıçını temizlemekten fazlaysa o zaman sana deli diyorlar."

-Chocolat-

Bu da benden KK'nın bütün bekar ve güzel hatunlarına gelsin... :) En Büyük KK:KK54:

hah söze bak dogru birazda yanlış gibi evlilik benim için artık
kocaman bir hayal sanırım
hayırlısı çıkarsa ne ala çıkmazsada hayırlısı:):KK51::KK51::KK51:

Geldimm geldimm:KK55: hava çok güzel herkes dışarlarda çok kötü geçti sınavlarım resmen salladım çıktım..:KK9: sınav görevlisi de bana diyo ki erken bitirdiniz kontrol ettiniz mi ettim ettim dedim çıktım.. ya napiyimmm çok zordu sorular...:KK1:

kEŞKE bu güzel havanın tadını çıkarabilseydim.. ama malesef hiç bi planım yok...:KK31:

siz ne alemdesiniz....
51:

yeni topiğin hayırlı olsun kuzucumm umarım en kısa zamanda başlıktaki tanıma uymaktan kurtulacaksın tüm kalbimle diliyorum bunu :KK16:

aynen bende plansız yaşadıgım günlere hasretim o huzurlu
günleri bekliyorum
şükür sınavlarım geçti haftaya falan piknige gitcez arkadaşlarla
evde sıkıntı basıyor:)
:KK52::KK53:

Son düzenleme:
Icini dok caniim. Migdeme bisey olmaz insallah.

eve gelirken arabamla öndeki araç bi kediye vurdu ben yerde kıvrılan debelenen şeyi poşet zannettim ve yanından geçerken bakayım dedim bakmaz olaydım ! 1-2 mt gittikten sonra sağa çektim çünkü elim ayağım titriyordu gözyaşlarımdan önümü göremez olmuştum sonra eve geldim apartmanın altında park ettim arabamı ama inemedimm tekrar krize girdim ! doğayı katlediyoruz hayvanların yaşam alanını ! eğer onların yerini işgal ediyorsak onları önce barındırmalı yer ayarlamalıyız insan ırkından tiksiniyorum çoğu zaman.yemek yiyemiyorum içim dışıma çıkıyor...

X