Bekarlar buraya acaba kısmetimiz nerede?

• Konu Sahibi Konu Sahibi beng
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
68
1
86
İstanbul
Bir evlenen pişman, birde evlenmeyen derler

belli bir yaştan sonra evlenmek daha da zorlaşıyor hele 30 'u devirdiyseniz

Zaman çok hızlı akıp gidiyor kim ne derse desin gençlikte herşey daha güzel sağlığımız yerindeyken anne olmak,eş olmak, yuvamızı kurmak en güzeli.
ümidimizi kaybetmeyeceğiz bunun için neler yapıyoruz? dua :Saruboceq:,pozitif düşünce,herşeyi oluruna bırakmak:delphin:, yok ben böyle mutluyum diyenler:CüvCüv: vs

Son düzenleme:
Canım ben 32 yaşında evlendim. Eşimle tanışmadan önce herşeyi oluruna bırakmıştım. Allah kaderime ne yazdıysa onu kabullenmiştim yani kaderimde evlenmek yoksa onu da kabullenmiştim Allah hakkımda en doğrusunu bilir diye düşünmeye başladım. İsyan etmek veya karamsarlığa kapılmak yerine böyle düşünmeye başladıktan çok kısa süre sonra da eşimle tanışıp evlendim:) Darısı başınıza kızlar:)

Canım ben 32 yaşında evlendim. Eşimle tanışmadan önce herşeyi oluruna bırakmıştım. Allah kaderime ne yazdıysa onu kabullenmiştim yani kaderimde evlenmek yoksa onu da kabullenmiştim Allah hakkımda en doğrusunu bilir diye düşünmeye başladım. İsyan etmek veya karamsarlığa kapılmak yerine böyle düşünmeye başladıktan çok kısa süre sonra da eşimle tanışıp evlendim:) Darısı başınıza kızlar:)

böyle olmak lazım zaten bunu uygulamaya çalışcamyerimseniben

Bence 30 yaşını geçmiş bekar bayan sayısı 30 yaşını geçmiş bekar erkek sayısından daha fazla çünkü erkeklerin evlilik yaşı daha düşük onlar sevgi,aşk vs ' ye çok takılıp kalmıyorlar çoğu azcık eli yüzü düzgün bir kız varsa hemen evlenebiliyor...:sm_cool:

ama biz kızlar çok detaycı olabiliyoruz sonrada kaydirigubbakcemile çekip götürecek biri olsa diyoruz.

hayırlısı olsun diorum ben....bazı şeyler biizm elimkizde gibi gözüküyor ama değil işte.....vakti zamanı gelince olması gerekn olur.... hayat evlenince ,okul bitince yok ev alınca güzel değil şuan güzel ..şimdi varız bunu biliyoruz bir tek...

bence erkekler biraz da ne tarafa cekersen o taraf geliyorlar, tamamen onlara birakirsak isi uyanik kizlar kapar gider hepsini...Erkeklerin fikirleri cok cabuk degisebiliyor, hic evlenmem, hazir degilim diyenler onu cekip ceviren bi kiza denk geldi mi birden evlenme moduna giriveriyor. O yuzden hayirlisini istemekle birlikte biraz da kafamiza yatan bir kisiye yakin davranmayi uygun buluyorum ben yoksa gelsin diye beklerseniz cok bekleriz

sade kahve
yorumuna katılıyorum anneleri,yakınları,arkadaşları vs karşısına evlenmek için bir kız çıkarınca eğer sadece güzellik olarak azcık hoşuna gitmişse hemen evet diyebiliyorlar
bu arada ayrıldığı diğer kız kısmetini o birileri tarafından alel acele tanıştırılan şanslı ya da açık göz kıza vermiş oluyor

kısaca erkekler aslında çok şey istemiyor

evli arkadaşlar bize vereceğiniz tüyolarınızı bekliyoruz sengözlerimebaksanab

ayrıca 30 dan sonra evlenenler nerede nasıl tanıştınız ?

ben beklıyorum ama evlenmeyede korkuyorum...hele bu zamnada yazılanları yaşananları duyunca ıyıden tırsıyorum...
bu erkek denen yaratıklarada guvenmıyorum...
nasıl olcak onuda bılmıyorum...
galıba karamsarım...dua edıyorum hayırlısı dıye...
işallah mutlulugu hep yakalarız kızlar...

CADIARZUarkadaşlar bende evlenmekten korkuyorum daha doğrusu galiba hazır değilim...ama bir tezatlık var aşığım gerçi henüz bir ilişkimiz yok ama olsa bile evlilik çok ciddi bir iş ve çok büyük bir kumar gibi geliyor bana..ya herşeyini kazanıyorsun yada herşeyini yitiriyorsun!!!

olmazmı yer izmir yaş 29
oluruna bıraktım üzülmemeye çalışıyorum ama yanlızlıktan cok sıkıldım bende haftasonları el ele avm leri gezen çiftler gbi olmak istiyorum yalnız tek tabanca nereye kadar. İzmirde adam gibi adam yok hepsinin nıyetı bellı her önüme gelenıde begenmıyorum burnu büyüklük olmasın ama hoş denecek bi kızım yaşımı gösteremiyorum 1.70 boyundayım alımlı çalımlıyım ama iş icraate gelınce yok.karsıma çıkanların geneli tipsiz ve fıdıl boy fukarası oluyor istemiyorum yada begendıgım biriyle İlk başta hersey cok güzel başlıyor aradan 1 2 ay gecıverıyor bi bakıyorum o erkek pırrr yok olmuş. hacılara hocalarada gittim üstümde büyü mü var dıye valla yapmadığım şey kalmadı bu güzellikle evde kalıp millete acındırdık kendımızı. Hiçte mutlu degılım valla depresyona girdim hele de tam buldum derken kaybedince iyiden iyiye yaşadıklarım ağır geliyor toparlayamıyorum artık kendımı allah bütün erkekleri özellikle izmirdekı ağdi erkekleri bildiği gbi yapsın

Son düzenleme:
Back