Bekarken meme büyütme ameliyatı olmak

YakamozSelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
120
12
98
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar bende meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ama kafamda bazı sorular var buradaki yorumların hemen hemen hepsini okudum olan arkadaşlarla görüştüm genelde olan arkadaşların hepsi çocuk sahibi ve emzirmeden dolayı içi boşalmış, sarkmış göğüslere sahip kişiler. Ben henüz evlenmedim bekarım bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. İlerde çocuktan dolayı göğüsler daha da şişecek silikon varken daha da şişip kocaman olacak deri fazlasıyla gerilecek ve emzirdikten sonra ayrıca bir sarkma yaşanır mı çok tereddütlerim var tekrar bir ameliyat gerektirir mi o yüzden bekar olup bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa onlardan ayrıca tecrübelerini paylaşmasını istiyorum şimdiden teşekkürler

Ben 4 yıl önce bekarken oldum ameliyatımı.. Şimdi yaklaşık 2 senelik evliyim ama henüz hamilelik ya da çocuk yok. Kas altı yöntemiyle yapılan ameliyatlarda sarkma ihtimali epey düşük oluyormuş. Tabi deneyimlemeden emin olamayız :)

3 yıl önce meme büyütme oldum. Sıfır dokum vardı, Kas altı planda oldum. Geçen hafta kontrole gittim. Dr um İLK GÜNKÜ GİBİ, HİÇ SARKMA YOK, AYNI DURUYOR, HARİKA dedi ;) emzirsen bile değişmeyeceğini belirtti. Benim sıfır dokuyla ameliyat olan bir arkadaşım, sonrasında silikonlarıyla 2 çocuk emzirdi. Emzirdikçe memelerim doğallaştı diyor ;)

3 yıl önce meme büyütme oldum. Sıfır dokum vardı, Kas altı planda oldum. Geçen hafta kontrole gittim. Dr um İLK GÜNKÜ GİBİ, HİÇ SARKMA YOK, AYNI DURUYOR, HARİKA dedi :KK66: emzirsen bile değişmeyeceğini belirtti. Benim sıfır dokuyla ameliyat olan bir arkadaşım, sonrasında silikonlarıyla 2 çocuk emzirdi. Emzirdikçe memelerim doğallaştı diyor :KK66:
Ayy gerçekten mi canım ya çok korkuyorum hamile oluncaya içi süt dolacak ve daha da şişecek hassaslaşacak nezirinde tekrar sarkma olur mu 2. Bir ameliyat gerekir mi çok korkuyorum açıkçası

Ayy gerçekten mi canım ya çok korkuyorum hamile oluncaya içi süt dolacak ve daha da şişecek hassaslaşacak nezirinde tekrar sarkma olur mu 2. Bir ameliyat gerekir mi çok korkuyorum açıkçası
Canım kafana o kadar takma, anı yaşa :) Valla emzirirken sarkacaksa bile şimdiye dek yaşadığım mutluluk yeter bana :) Çözümü yok değil ya..

Ben bekarken taktırdım şuan emziriyorum ve hamileyken göğüslerim büyümeye başlamıştı ilk günler süt dolduğunda hele kocaman olmuşlardı. Şimdi yavaş yavaş azaldı süt ama sarkma var az miktarda ilk günkü gibi dik değil

Ben bekarken taktırdım şuan emziriyorum ve hamileyken göğüslerim büyümeye başlamıştı ilk günler süt dolduğunda hele kocaman olmuşlardı. Şimdi yavaş yavaş azaldı süt ama sarkma var az miktarda ilk günkü gibi dik değil
Canım beni izleyebilir misin görme imkanım var mı tek korkum bu hamilelikte çok daha fazla büyümesi ve ondan ziyade emzirdikten sonra sarkması

Benide izler misiniz bende bekarken yaptiriyorum ve ilerisi icin endiseliyim

Back
X