- 25 Aralık 2019
- 1
- 2
- 1
- 26
- Konu Sahibi Birdemernergis
-
Elinize boşaldıysa bişey olmaz, ayağa boşalsaydı mutlaka test yapın derdim.Bekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
bayılıyorum kızz sanaaa, büyüüük hayranınızım cinnet hanımsen eğer öyle hamile kalmayı başardıysan ben bu üreme organlarımı kesip poşete koyar karşı evin çatısına fırlatırım
Ahahahahha harikasın!!Elinize boşaldıysa bişey olmaz, ayağa boşalsaydı mutlaka test yapın derdim.
yerim senibayılıyorum kızz sanaaa, büyüüük hayranınızım cinnet hanım
Sinirden çatlamamak için dalga geçiyoruz napalım Mune başgan bunun için banlarsa da cezamızı çekerizAhahahahha harikasın!!
Yaaasen eğer öyle hamile kalmayı başardıysan ben bu üreme organlarımı kesip poşete koyar karşı evin çatısına fırlatırım
size bisi diyeyim o hâldeBekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
Anlatsanız inanmayan çok olur ama ben bu şekilde hamile kaldım ilk bebeğime.deri emdi spermi,ordan bir şekilde hızlı spermler yumurtalıklarıma ulaştı ve hamile kaldım.bence bir an önce gebelik testi yapın.bekarsınız üstelik başınız ağrımasın sonraBekarım öncelikle. 1 ay önce erkek arkadaşım elime boşalma durumu oldu. Ama sadece zevk suyu elime aktı. Bende akşam wve gelip yıkanana kadar hiç bir şekilde elimi vajinama götürmedim. Bunu çok kafama taktım geceler boyunca. Bir kaç haftadır hamilelik belirtileri gösteriyorum. Belirtilerim: adetim gecikti, yumurtanın yerleşme döneminde kahverengi akıntı oluyormuş o da oldu ve bu arada giren kıramplarla birlikte seyretti. Gece uykum düzensizleşti ve sanırım bu sabahta midem bulanmaya başladı. Bu belirtileri kafama çok takıp stres yaptığım için olmuş olabilir mi sizce? Yoksa hamile olabilir miyim gerçekten? Lütfen bu konuda bilgili kişilet ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?