• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekarım meme ucumda sarı döküntüler oluyor, bir baksanız..

_perina_

Hedef 55
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
5.465
6.690
198
Merhaba arkadaşlar, 18 yaşımda sol göğüs ve sırtımı kaplayan zona hastalığı geçirdim, o zamandan sonra sol göğsümün alt kısmının şekli hafif değişti diğeriyle aynı diklikte durmuyor ve meme uçlarında sarı yarık döküntüler oluyor taa o zamandan beri. Şuan 32 yaşındayım ciddi bir ilişkim var ve bu durum beni çok üzüyor. İki kez cilt doktoruna gittim yapılacak bir şey olmadığını ve kortizon ve salistik asit içeren bir krem verdi, onu da düzenli kullanmadım fakat şuan artık unutmak istediğim bu sorunu halletmek istiyorum. Benzer durum yaşayan fikri olan biri yardımcı olursa çok sevinirim...

merhaba,

benzer bir sorun yaşamadım ama zona'nın iz bırakabildiğini biliyorum.

cildiye'de doktordan doktora çok farklı uygulamalar ve yorumlar olabiliyor. farklı bir doktora daha görünmenizi öneririm. muhakkak vardır bir çaresi

çok teşekkür ederim yorumunuz için, yani maalesef gittiğim hiçbir doktor zonayla bağdaştırmadı ama aynı zamanda başladılar sonucta, daha önce asla böyle bir problemim yoktu..İnşallah Allah herkese şifa versin hepimize... böyle deri dökülmesinden ziyade koyu sarı ve kuru bir iltihap gibi geliyor..

Back