• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaretlikle ilgili merak ettiklerim..

Gizemasya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
18
0
6
Ankara
Mrb kızlar birkaç sorum olcak
Nerden anlatsam bilmiyorum bukadar ileriye gitmeyi istememiştik fakat o an farkında bile olmadım sonra çamaşırımda biraz kan lekesi olduğunu gördüm ve direk erkk arkadaşıma tlfn ettım böyle böyle diye oda nasl olur benım p.. öyle bi leke falan bulaşmamış yok dedi. Asıl sorunda burda başlıyo. Bu son anda oldu çünkü.ve ben geri çekilince haliyle sonrasında kanamm oldu ve onun p... falnda kan bulşmadı. Neyse içim rahat etmedi dr.a gittim ve tam birleşme olmadığı zaten belli ama 2 yerden yırtık olmuş dedi. Tekrr ilişkiye girdiğimde kanamam olurmu diye sorduğumda olabilirde olmayabilirde dedi. Ve 2. 3 ilişkiye girdiğinde bile hala az az kanamanın olduğunu duymuştumki benimki tam birleşme bile olmadı. Şimdi sorum
- Tekrar kanamam olur mu sizce ?
- Özel hastanenin ücretleri ne kadar acaba? 2. bir dr.a görünmek daha iyi
Sizlerinde fikirlerini ve yorumlarını bekliyorum. (LÜTFEN okuyup cevp yazmadan cıkmayın yardımınıza ihtiyacm var)

Nerden anlatsam bilmiyorum bukadar ileriye gitmeyi istememiştik fakat o an farkında bile olmadım sonra çamaşırımda biraz kan lekesi olduğunu gördüm ve direk erkk arkadaşıma tlfn ettım böyle böyle diye oda nasl olur benım p.. öyle bi leke falan bulaşmamış yok dedi. Asıl sorunda burda başlıyo. Bu son anda oldu çünkü.ve ben geri çekilince haliyle sonrasında kanamm oldu ve onun p... falnda kan bulşmadı. Neyse içim rahat etmedi dr.a gittim ve tam birleşme olmadığı zaten belli ama 2 yerden yırtık olmuş dedi. Tekrr ilişkiye girdiğimde kanamam olurmu diye sorduğumda olabilirde olmayabilirde dedi. Ve 2. 3 ilişkiye girdiğinde bile hala az az kanamanın olduğunu duymuştumki benimki tam birleşme bile olmadı. Şimdi sorum
Sizlerinde fikirlerini ve yorumlarını bekliyorum. (LÜTFEN okuyup cevp yazmadan cıkmayın yardımınıza ihtiyacm var)

Ah canım ya,tamam cinsellik doğal birşey ama neden evlilik öncesi böyle riskler alırsınız ki.Şimdi doktorunun dediği gibi kanama olabilirde olmayabilirde.Ve sevgilinle birlikte olmaya kadar varmışsın oda p..de kan yok derken neyi kastetti ki acaba.Yani amacı sadece seninle gönül eğlendirip ihtiyaçlarını giderip kenara çekilmek mi.Sen ona telefon ettiğinde sana,kan var veya yok dert etme Allah nasip ederse seviyorum seni evleniriz diyemedimi.

Kızlık zarı genelde ilk ilişki, yabancı cisim veya muayenede ile yırtılır. İlk cinsel ilişki esnasında hymen ortasındaki delik penis çapından küçük olduğu için halka şeklindeki zar bir kaç yerden yırtılır ve az miktarda kanama meydana gelir.

Bu yırtıklar birkaç gün içinde nebbeleşir ve bir daha kanama olmaz.
:50: Çok nadiren ilk ilişkiyi takip eden bir kaç ilişki sırasında da kanama görülebilir.

Lütfen forumda o kadar çok konu varki nişanlı insanlar bile sevdiği insanla birlikte olup nişanı atıyor.:14:
Yaşın kaç bilmiyorum ama bir dahaki sefere hamile bile kalabilirsin.:26:
Bekaret senin için önem arz ediyorsa lütfen bu yaşadıkların son olsun ki.Aklını kurcalamasın.
Özel hastanelerin sağlık sigortanda yoksa muayeneleri 80 tl(Adana)den başlıyor.

Çok teşekr ederm sey_ren ayrıntılı bir şekilde açıklamışşsın. 4 yıllık bir birlikteliğimiz var zaten ve birkaç ay önce yaşandı bu olay. Şunu kastetdi sanırım eger zarın yırtılsaydı banada bulaşırdı nasıl kanaman oldu falan dedi. Çünkü dediğim gibi tam bi birleşme yaşamadık. zaten bana öyle söylemesi bu kadar seneden sonrada bende büyük bi hayal kırıklığı yaşattı. Tamam birbirimizi deli gibi seviyoru ama bu konulara haddinden fazla önem veriyor. Birde daha önceden başımdan bi kaçırılma olayı geçti Allahıma şükür hiçç birşey olmadı ama erkk işte bide benimki çok çok önemsediği için bi an bana karşı güvensizlik duydu herlde. Konuşursak bu konu hakkında daha çok sey söylenrde neyse :((( Beni biraz teselli eden de tam ilişkiye girmemiz yoksa bi opersyn geçrmeyi düşünüyürm :((

Canım şu an çok vaktim yok ama sana şunu söylemek istiyorum,operasyonla sadece kendini kandırabilirsin,bunu daha detaylı sonra konuşalım olurmu,
Diyecegim üzülme ve birlikteliginizi bir daha gözden geçir

Canım şu an çok vaktim yok ama sana şunu söylemek istiyorum,operasyonla sadece kendini kandırabilirsin,bunu daha detaylı sonra konuşalım olurmu,
Diyecegim üzülme ve birlikteliginizi bir daha gözden geçir

Evet haklısın ama dediğim gibi tam anlamıyla ilişkiye bile girmedimki tamam kanamam oldu ama belki duvarda zedelenme olmuştur. Bunun için farklı bi dr.a daha gitcem zaten. Oprasyn en son ihtiml sadece aklıma geldi düşündüm bi an.. Açık konuşuyorum kusura bakma ama sonuna kadar p.... girdiğinde bile ilk gecede sonraki günlerdeki ilişkilerinde bile kanaması olan oluyormuş. Bakalım bi dr.a daha gidiyim ayrıntısıyla sorcam hrşeyi. İçine tam girmediği için belki zarın herhangi bir tarafı yırtılark kanamam olur :(

Evet haklısın ama dediğim gibi tam anlamıyla ilişkiye bile girmedimki tamam kanamam oldu ama belki duvarda zedelenme olmuştur. Bunun için farklı bi dr.a daha gitcem zaten. Oprasyn en son ihtiml sadece aklıma geldi düşündüm bi an.. Açık konuşuyorum kusura bakma ama sonuna kadar p.... girdiğinde bile ilk gecede sonraki günlerdeki ilişkilerinde bile kanaması olan oluyormuş. Bakalım bi dr.a daha gidiyim ayrıntısıyla sorcam hrşeyi. İçine tam girmediği için belki zarın herhangi bir tarafı yırtılark kanamam olur :(

inşallah olur canım hakkında hayırlı ne ise o olsun tatlım

Çok teşekr ederm sey_ren ayrıntılı bir şekilde açıklamışşsın. 4 yıllık bir birlikteliğimiz var zaten ve birkaç ay önce yaşandı bu olay. Şunu kastetdi sanırım eger zarın yırtılsaydı banada bulaşırdı nasıl kanaman oldu falan dedi. Çünkü dediğim gibi tam bi birleşme yaşamadık. zaten bana öyle söylemesi bu kadar seneden sonrada bende büyük bi hayal kırıklığı yaşattı. Tamam birbirimizi deli gibi seviyoru ama bu konulara haddinden fazla önem veriyor. Birde daha önceden başımdan bi kaçırılma olayı geçti Allahıma şükür hiçç birşey olmadı ama erkk işte bide benimki çok çok önemsediği için bi an bana karşı güvensizlik duydu herlde. Konuşursak bu konu hakkında daha çok sey söylenrde neyse :((( Beni biraz teselli eden de tam ilişkiye girmemiz yoksa bi opersyn geçrmeyi düşünüyürm :((
evlenmeyi planladığın bir partnermi bu arkadaşın?

tam anlamıyla birleşme olmadıysa tamamen yırtılmaz bence canım. o zar öyle emanet bişey değil azcık değip kaçmayla yırtılacak. dr. un da demiş zaten zedelenme olmuştur.benim ilk zamanlar hep kanamıştı mesela dr a gittim zarın tam olarak yırtılmamış demişti. hala var yırtılmayan bir bölge demişti fakat ondan sonra kanama olmadı bi daha.tabi herkesin farklı olabilir başka dr. a gitsende sana garanti veremez kanar yada kanamaz diye.yani benim yırtılmayan kısım olduğu halde kanamadı onu demeye çalışıyorum.tabi senin durum farklı biz sonuçta normal bir şekilde ilişkiye giriyoruz seninki azcık değip kaçmış

Back