Bekaretimi kaybettim çok kötü hissediyorum.

Yalan değil bu hayatından bu kısmi unutarak çıkarmak zorundasın bu şekilde türk erkeği kabullenmez çok zor kabulleneni bulman ileriki hayatın için bundan ders çıkar ve bidaha aynı hataya düşme
Bekaretten çok daha önemli bir durum var burada

Evet malesef zaten en büyük mesele o pisman olmuş bi daha yapmayı düşünmediğini söylüyor ama şuan ne yapacağınıda bilemez halde
Sizin dediğinize göre bekaret olmazsa insan sayılmıyor mu bence biz kadınlar erkekleri bu şekilde yüceltiyoruz vay bizim bekaret gitti artık bizi almazsınız diye mesajınızdan bu anlaşılıyor halbuki beden benim dersek karışamazlar

Bakirelik değil evli biriyle beraber olmasından bahsediyoruz

Zara gelene kadar bakire oldugunuzu sandiniz öyle mi :)
Üstelik evli adamla görüştünüz ne denir buna biliyorsunuz dimi ? :)

Yani ne yapacaksınız yaptığınızın sorumluluğunu alıp, hatalarınızdan ders alacaksınız. Bir daha da evli bir bireyle birlikte olmayacaksınız.

Beraber olmasaydın görüşmeye devam edecektin, ya da eşimden boşancam seni böyle bırakmam dese devam edecek miydin doğru söyle?

Beraber olmasaydın görüşmeye devam edecektin, ya da eşimden boşancam seni böyle bırakmam dese devam edecek miydin doğru söyle?
Hiç bir şekilde devam etmeyecektim, çünkü yanlışımın farkına vardım ve görüşmek istemediğimi dile getirdim o şehri bile terk ettim.

İntihar etmek mi,psikolojik tedaviye başlamak miAllah aşkına abartma ya.Bi daha evli biriyle olmazsın olur biter.Bekareti de o kadar takiosaydin sürtünmeyi de yapmicaktin dicem ama bekaret öyle sürtünmeyle bozulmaz.Mutlaka içeri girme olmuştur.Yapin yapın pişman olun.Bana sorarsan bekaretin önemi yok ama çok takan adam da sex yapmicak arkadaş.

Evli olarak onunda senden uzak durması lazımdı ondada çok büyük suç var sadece kendini yargılama sen artık kendi hayatına bak olmuş birkere alacağın erkekte başka bir kızla birlikte olup sana gelicek sonuçta erkeklerde kadınlarda yapıyor olmaması gereken birşey ama malesef oluyor kendini bukadar kasma bence

Geçmiş geçmişte kaldı bundan sonra hata yapmamaya dikkat edersin birsey yaşanacaksa yaşanıyor önemli olan ders çıkartman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…