- 25 Aralık 2021
- 37
- -5
- 1
- Konu Sahibi Melek56Melek
-
Evet çok hatalıyım. O insan bunu yaşam tarzı etmiş biliyorumda ve benim de bile bile ona kanmam beni mahfediyor. Öyle bir salaklaşmışım ki tövbe tapar derecesine gelmişim.İntihar çözüm değil, mantıklı düşünün. Kızlık zarını bu kadar önemsemeyin velev ki önemsrdiniz bir sürü kolaylık var. Evli batılı adamla milletin uyarmasina rağmen çok hatalisiniz.
Tamam olan oldu bitti artık sakin ol birdaha da evli adamlardan uzak dur kendini kimseye kullandirtma.Aynı yerde çalısıyorduk. Günün 12 saati aynı ortamda ilk baslarda o kadar rahatsız oluyordum ki keske diyorum cıkıp gitseymisim oradan. Anlayamıyorum işte nasıl normalleştirebildim ve nasıl kandım o yalanlara kendime yediremiyorum. Tiksindim kendimden. Televizyonda falan görsem korkardım ben Allah'ım düsürme şu durumlara diye ama bile bile dustum.
Çok yanlış çok, diyorum ya hiç yapmam diyeceğim bir hataydı. Bi yerde gorsem duysam icim ürperirdi ya basıma gelirse diye korkardım.Olan olmuş artık kabullenip önüne bakmn gerek. Ama evli bir adamla görüşmen daha yanlış.
Bundan sonra yapman gereken aynı hatayı tekrarlamamak. Her şey insanlar için tabi ama akıllı olmak, bin düşünüp bir adım atmak gerekÇok yanlış çok, diyorum ya hiç yapmam diyeceğim bir hataydı. Bi yerde gorsem duysam icim ürperirdi ya basıma gelirse diye korkardım.
Ne tövbeler ettim. Aileme açıkladım ve özür diledim onlardan da. Psikolojik tedaviye başlayacağım. Affedemiyorum kendimi en aşşağılık insan benim gibi hissediyorum. Kullandırmısım kendimi resmen. Kimsenin basına gelsin istemem cok kotuymusTamam olan oldu bitti artık sakin ol birdaha da evli adamlardan uzak dur kendini kimseye kullandirtma.
Sen kendine değerlisin intihar filan yanlış bir düşünce muslümansan af dile tövbe et ve unut.
Fakirin mi ? Anlamadım kusura bakmayınAllah fakein de kalitelisini nasip etsin.
Feykin canımFakirin mi ? Anlamadım kusura bakmayın
Bekaretinizden önce kendinize saygınızı yitirmişsiniz. Evli bir adamla birlikte olmanız daha vahim. Umarım gercekten yaptığınız hatadan pişman olmuşsunuzdur. Bana daha çok bekaretinizi düşünerek gelecek kaygısı çekiyorsunuz gibi geldi. Düşündüğünüz buysa o kadar da önemli bir konu değ
Feykin can
Feykin canım
Evet kendime saygınlığım gitti aslında kendimi yerlere düşürdüm. Basit bir insanım sadece. Bunu yediremiyorum. Alçalttım kendimiBekaretinizden önce kendinize saygınızı yitirmişsiniz. Evli bir adamla birlikte olmanız daha vahim. Umarım gercekten yaptığınız hatadan pişman olmuşsunuzdur. Bana daha çok bekaretinizi düşünerek gelecek kaygısı çekiyorsunuz gibi geldi. Düşündüğünüz buysa o kadar da önemli bir konu değil
Farklı şehirlerdeyiz. Her şekilde iletimimi kestim. Nasıl bahsetmeyeceğim, artık yalana dolana bulaşmak istemiyorum ama biliyorum ki buda yenilir yutulur bir sey degilBundan sonra yapacağın tek şey bi daha o adamla aynı ortamda bile bulunmaman .
Ayrıca evleneceğin kişiye bakire olmadığını söyleme bu yaşadığın olaydan bahsetme.
Güzel tedavini ol ve unut gitsin.Ne tövbeler ettim. Aileme açıkladım ve özür diledim onlardan da. Psikolojik tedaviye başlayacağım. Affedemiyorum kendimi en aşşağılık insan benim gibi hissediyorum. Kullandırmısım kendimi resmen. Kimsenin basına gelsin istemem cok kotuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?