• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaretimi kaybettiğim için çok pişmanım.

Melek56Melek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2021
37
-5
1
Yargılamadan yardımcı olun lütfen. Aklım almıyor nasıl kandım çok pişmanım. Aklıma geldikçe boğuluyorum. Bir kaç kere dısarıda görüstük. Cok gec kafam tak etti. Nefret ediyorum kendimden. Ben nasıl boyle bir sey yaptım aklım almıyor. Intihar tek cozum gibi geliyor ama aileme kıyamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Cok pismanım cıkamıyorum gecmisten. Hic kimsenin yuzune bakamıyorum. Ne kadar aşağılık bir insan olduğum yüzume vuruyor surekli. Toplum icine karısamıyorum.

Son düzenleme:
Seni sen yapan Bir parça zar değil kuzum.
Hata yapmışsın, idrak etmişsin ve gereğini yapmışsın,
Kaç yaşındasın?
22 yaşındayım. O kadar kötüyüm ki bile bile kandım. Şu zamana kadar hep kendimi sakındım. Ailemde tutucudur. Ama nasıl kandım anlamıyorum. Kukla oldum resmen. Uc kurusluk bir insana kandım. Sevgi yok ask yok.

Yargılamadan yardımcı olun lütfen. Cevremin ve ailemin uyarmasına rağmen evli bir adamla 2 ay gibi bir süre görüştüm ve pişman olup engelledim. Aklım almıyor nasıl kandım çok pişmanım. Aklıma geldikçe boğuluyorum. Bir kaç kere dısarıda görüstük. Yakınlaştık bir kere ve zorlamadan galiba kanamam oldu korkup kalktım cinsel iliski olmadı. O an o kadar korktum ki o gunden sonra gorusmedim. Cok gec kafam tak etti. Nefret ediyorum kendimden. Ben nasıl boyle bir sey yaptım aklım almıyor. Intihar tek cozum gibi geliyor ama aileme kıyamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Cok pismanım cıkamıyorum gecmisten. Hic kimsenin yuzune bakamıyorum kimse beni istemeyecek gibi hissediyorum. Ne kadar aşağılık bir insan olduğum yüzume vuruyor surekli. Toplum icine karısamıyorum.
hayat senin hayatın durum ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa ama asla yaşadığın bir şeyden pişman olma.ama evli biriyle de olma neden 2. kadın olasın ki daha yaşın genç.herkes hata yapar ama önemli olan onu devam ettirmemek.

Yargılamadan yardımcı olun lütfen. Cevremin ve ailemin uyarmasına rağmen evli bir adamla 2 ay gibi bir süre görüştüm ve pişman olup engelledim. Aklım almıyor nasıl kandım çok pişmanım. Aklıma geldikçe boğuluyorum. Bir kaç kere dısarıda görüstük. Yakınlaştık bir kere ve zorlamadan galiba kanamam oldu korkup kalktım cinsel iliski olmadı. O an o kadar korktum ki o gunden sonra gorusmedim. Cok gec kafam tak etti. Nefret ediyorum kendimden. Ben nasıl boyle bir sey yaptım aklım almıyor. Intihar tek cozum gibi geliyor ama aileme kıyamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim. Cok pismanım cıkamıyorum gecmisten. Hic kimsenin yuzune bakamıyorum kimse beni istemeyecek gibi hissediyorum. Ne kadar aşağılık bir insan olduğum yüzume vuruyor surekli. Toplum icine karısamıyorum.
Kandırılmadınız bile isteye yaptınız. Evli bir adamla birlikte olup kandırıldım demeyin artık

Pişmanlıkları bir kenara bırakmalısınız. Ahlanıp vahlanarak hayat geçmez.

Kandırılmadınız bile isteye yaptınız. Evli bir adamla birlikte olup kandırıldım demeyin artık

Pişmanlıkları bir kenara bırakmalısınız. Ahlanıp vahlanarak hayat geçmez.
Tabi ki sonuç itibariyle isteyerek düştüm bu hataya ama nasıl düştüğümü anlayamıyorum. O kadar ters ki bana...
Hiç yapmam diyeceğim bir sey. Buna anlam veremiyorum. En namussuz benim gibi geliyor.

22 yaşında insanlar yeni buluşlara imza atıyor. Neler neler başarıyor. Çocuk değilsiniz. Evli barklı adamla görüşerek ne olacağını umudunuz? 2 ayda tanıştığınız evli adamla yakınlaşıp ahlanmayın.

En azından zararın neresinden dönersen kar. Aklın başına erken geldiği için şükret. Bundan sonraki hayatında pişman olacağın şeyler yapma. Aşamadığın konularda bir uzmandan destek al.

22 yaşında insanlar yeni buluşlara imza atıyor. Neler neler başarıyor. Çocuk değilsiniz. Evli barklı adamla görüşerek ne olacağını umudunuz? 2 ayda tanıştığınız evli adamla yakınlaşıp ahlanmayın.

En azından zararın neresinden dönersen kar. Aklın başına erken geldiği için şükret. Bundan sonraki hayatında pişman olacağın şeyler yapma. Aşamadığın konularda bir uzmandan destek al.
Çok kızıyorum kendime çok, dediğiniz gibi yaşıtlarım neler yapıyor ben kendimi ne hallere düşürmüşüm ? Okuyorum kendimi sürekli geliştirmeye calışıyorum ama demek ki kişiliğimi geliştirememişim diyorum. O kadar tiksindim ki kendimden...

Tabi ki sonuç itibariyle isteyerek düştüm bu hataya ama nasıl düştüğümü anlayamıyorum. O kadar ters ki bana...
Hiç yapmam diyeceğim bir sey. Buna anlam veremiyorum. En namussuz benim gibi geliyor.
Evli adamlarla birlikte olanların ortak bahanesi bu. Artık bahanelere sığınmayın. sizin birlikte olduğunuz o adamın bir karısı var belki de çocuğu var. Bunları bile bile o adamla birlikte oldunuz siz. Kusura bakmayın sizi teselli edemeyeceğim. Yaptığınız şeyin hiç bir özrü yok

gidin destek alın

Evli adamlarla birlikte olanların ortak bahanesi bu. Artık bahanelere sığınmayın. sizin birlikte olduğunuz o adamın bir karısı var belki de çocuğu var. Bunları bile bile o adamla birlikte oldunuz siz. Kusura bakmayın sizi teselli edemeyeceğim. Yaptığınız şeyin hiç bir özrü yok

gidin destek alın
👏 👏 👏

gidin destek alın
Haklısınız, çok büyük bir ayıp teselli isteyecek bir konu değil. Ne yapacağımı bilemedim sadece.

hayat senin hayatın durum ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa ama asla yaşadığın bir şeyden pişman olma.ama evli biriyle de olma neden 2. kadın olasın ki daha yaşın genç.herkes hata yapar ama önemli olan onu devam ettirmemek

hayat senin hayatın durum ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa ama asla yaşadığın bir şeyden pişman olma.ama evli biriyle de olma neden 2. kadın olasın ki daha yaşın genç.herkes hata yapar ama önemli olan onu devam ettirmemek.

Cok pisman oldum, bu duruma bir daha dusmek hic istemiyorum. Ama pismanlik beni olduruyor. Kendimden bedenimden ruhumdan midem bulanıyor

Diktir bitti gitti unut yaşamadın gibi düşün

Back