Bekaretimi kaybettiğim için çok pişmanım, nasıl hayatıma devam edebilirim?

sonfeciportakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2019
68
10
24
Ben yaklaşık 1,5 yıl önce bir anlık hatayla yeni tanıştığım bir erkekle birlikte oldum. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve beni her yerden engelledi. Şuan başka biriyle birlikteyim ama bu konuyu aşamıyorum. İlaç kullanıyorum ama artık onlar bile fayda etmiyor. Özellikle yaşı büyük hanımlardan tavsiye istiyorum..

Şu an 20 yaşındayım. 19 yaşındayken oldu. Annem şüphelendi yalan söylemek zorunda kaldım.
Çokta küçük degilsin bende 21. Ne diyebilirimki. Kimle ciddi dusunuyorsan Iş ciddiye binmeden dahada baglanmadan soyle sonradan bu durum çok can yakici olabilir.

Zaten ilk buluşmamızda söyledim. Geçmişimin önemli olmadığını söyledi.
Bunu kimseye ilk buluşmada söyleme. Ben seks yapmaya açığım diye algılarlar. Ayrıca ne münasebet yahu elin adamına ne senin cinsel hayatın, anlaşırsanız yeri gelirse kafalar uyarsa akışta olur bir şeyler. Korun korun korun korun korun karşıdakine de korunmasını söyle muhakkak kondom kullandırt

Bunu kimseye ilk buluşmada söyleme. Ben seks yapmaya açığım diye algılarlar. Ayrıca ne münasebet yahu elin adamına ne senin cinsel hayatın, anlaşırsanız yeri gelirse kafalar uyarsa akışta olur bir şeyler. Korun korun korun korun korun karşıdakine de korunmasını söyle muhakkak kondom kullandırt
Zaten kullanmak istemese bile kullandırtıyorum

Ya erkekler bu kadar takıyor mu acaba ay bakir değilim ya sevgilim beni bırakırsa diye. Şunu kafasına takacak erkek bakirse bir şey diyemem de diğer türlüsü bana saçmalık geliyor. Biriyle bir ilişki yaşamış olmanız içinde kötü bir deneyim barındırmıyorsa kimseyi ilgilendirmez.
Çok kötü bir deneyimdi ama geçmişte kaldı

Sakin ol ablacım. Çok genç yaşta, kötü bir tecrübe yaşamışsın ama kendimi sevmiyorum boyutuna gelme.. bu arkadaşınla olur ayrılırsan da, bir daha her hangi bir erkek arkadaşınla paylaşma, çok ciddi bir arkadaşın olursa paylaşmayı düşünürsün. Kendini olduğun gibi sevmeye devam et.

Ben yaklaşık 1,5 yıl önce bir anlık hatayla yeni tanıştığım bir erkekle birlikte oldum. Sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve beni her yerden engelledi. Şuan başka biriyle birlikteyim ama bu konuyu aşamıyorum. İlaç kullanıyorum ama artık onlar bile fayda etmiyor. Özellikle yaşı büyük hanımlardan tavsiye istiyorum..
Artık olan olmuş.Her hata tecrübedir.

Bir hata yapmissin. Yaşadığımız topluma, örf adetlerimize göre Bu çok büyük bir hata da olabilir, küçük bir hata da. Yazımına bakarsak sen ve çevrenin algısına göre büyük bir hata gibi görünüyor. Ancak bu kadar üzülme. bir hata yaptım diye kendine yüklenme. Benim bu hatayı yapan ama şu an evli mutlu çocuklu çok arkadaşım var. Doğru insan buna takılmayacaktir.

Ancak bir abla olarak şöyle bir tavsiye de bulunabilirim. Eğer bu durum senin için önemliyse ve hata olarak adlandırıyorsan yapmaya devam etme. Çünkü bir gün çok sevdiğin birisi olur ve buna takılan bir yapıya sahip olursa belki ilkini hata kabul eder ama ardından birlikte olduklarını etmez..

X