- 3 Eylül 2010
- 1.066
- 2.446
- 333
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Niye miden bulandı hayırdır erkekmisin gayet normal bi konu sormuş. Cevap vermeyeceksen böyle itici yorum da yapma
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Peki devlette muayene oluyor mu bir bilginiz var mı[/QUOTEd
bu muayene devlet hastanelerinde bekarlara kesinlikle yapılmaz sadece özel hastanelerde bazı doktorlar hymen kontrolü adı altında bakarTeşekkür ederim yorumunuz için.Peki devlette muayene oluyor mu bir bilginiz var mı
Absürt bişeyi sormamış onu diyorum.!!Sen de bana yorum yapma diyene kadar konuya yorum yapsana bana yazmak için yazıyosun
Bence normal degil, iğrenç mide bulandırıcı bir soru.
Sana göre gaaaayet normal olduğu için mide bulandırıcı değil. Bu kadar basit erkek olmakla ne alakası var.
Konu dışı olacak ama,Aaa ne diyosun hamile bile kalırsın
Evliler surtunmedikleri icin bilemezlerMerhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Konu dışı olacak ama,
Sizin bi aşk hikayeniz vardı, yanlış hatırlamıyorsam adı emre'ydi çok keyifle takip ediyordum.
Sanırım şuan eski sevgilinize geri döndünüz onunla evlendiniz mi acaba?
Hayırlısı olsun.Teşekkür ederim canım.hayır, ikisine de yol verdim.
Adam değillermiş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?