- 25 Ağustos 2014
- 20.454
- 48.472
- 798
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Iliski turlerini biliyosun da bekaretin nasil bozuldugunu mu bilmiyosun?? Bana gercekci gelmedi konu..Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kedidir kediKuzenin mi açtı
Bu da moda bu aralar.
Ya arkadasıdır ya da kuzeni
hamile kalabilirsin dikkatli ol.Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle bu konuda yargılayacak arkadaşlar varsa onların yazmasına gerek yok.Çünlü benim için önemli bir konu bu.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz.Ve sürtünme yolu ile birlikte oluyoruz.Ben evli olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Sürtünme yolu ile zarın bozulma ihtimali var mıdır?Bir de bozulma esnasında nasıl bir değişim meydana gelmektedir fizyolojik olarak bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Arkadaşlar bir dert diye açılan konu benim bilgim dışında ben açmadım
Niye miden bulandı hayırdır erkekmisin gayet normal bi konu sormuş. Cevap vermeyeceksen böyle itici yorum da yapmaYa midem bulandı sabah sabah bu ne be
Genç kızlarımız da bu bozuk ahlaki anlayışa teslim olup sürmesine çanak tutuyorlarsa, genç kızlarımıza da yazıklar olsunHer anlamda birleşmenin olduğu sadece zarın önemsediği bir zihniyete lanet olsun
Konu sahibi bu size değil sizi bu hallere düşüren bozuk ahlaki anlayışa
Agzına saglıkYa mide bulandırıcı olan senin hareketin bence sürtün sürtün vay sonra nasıl bakire kalican diye buralarda konular aç.
Çatir çatır sevistim desen daha iyi. O konuda özgürsün. Seni sürtünmeye zorlayan yok, sevişen sevisiyo arkadas.
Sen şimdi erkek arkadaşınla surtunup surtunup bakire olarak evlenmeyi mı planlıyorsun? İşte bu mide bulandırıcı olan. Senin zihniyetin yani.
Sabah sabah ne güldüm yorumuna Allah senikonu sahibesi aynı konuyu bir dertdiye bi daha açmış sanırım.
uyuz oldum kız senin tavırlarına. takipteyim seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?