- 1 Eylül 2014
- 319
- 593
- 33
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Ben başta uyardım bu konuda alay edecek saçma yorum yazacak insanlar yazmasın o senin düşüncen arkadaşım yq beni yargılamaya hakkın yok ben ciddiye alan arkadaşlar yazarsa sevinirim dedim güzellikle.Sana zorla yaz diyen olmadı.
Kim ne dedi de yorumlarına dikkat etsin ?Gerçekten açtığıma pişman ettiniz ya ne kadar saygısızsınız ya yorumlarınıza dikkat edin arkadaşlar
Gerçekten açtığıma pişman ettiniz ya ne kadar saygısızsınız ya yorumlarınıza dikkat edin arkadaşlar.Bu şekilde imalı yazmaya devam edecekseniz hiç yazmayın daha iyi.
Hiçbirini üzerime alınmıyorum hesap verecek kişiler de siz değilsiniz güzelce yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum
Sürtünme yoluyla birliktelik oluyorda biz mi bilmiyoruzneyse siz gene fazla sürtunmeyin pişik olursunuz googleda detaylı araştırabilirsin.
ben açtım galiba .sArkadaşlar bir dert diye açılan konu benim bilgim dışında ben açmadım
Kuzenin mi yazmışArkadaşlar bir dert diye açılan konu benim bilgim dışında ben açmadım
Kuzenin mi açtıArkadaşlar bir dert diye açılan konu benim bilgim dışında ben açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?