Bekaret satma konusunu nasıl açabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cemre7234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
15
-63
30
Yadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.

Yadırgayacağınızı bilmeme rağmen soracağım mecburen. Umarım doğru kitleye düşer sorum. Görüştüğüm biri var ve çok zengin bu hafta sonu bi otelde rezervasyon ayarladı ve oraya gideceğiz. Bakire olup olmadığımı sormadı ama sanırım beni bakire olmadığımı düşünüyor çünkü bu duygusal bir görüşme değil. Eğer ilişkiye girmek isterse nasıl bir tepki vermeliyim? Paraya da ihtiyacım var bekaretimi satmayı da düşünüyorum ama bu konuyu nasıl açacağımı bilmiyorum.
Yanında post makinası götür ve kilodun içine yerleştir fiyat bildir ve etiket olarak yapıştır pupiye.Enflasyon tefe tüfe ve ıQ seviyesine göre fiyat belirlicen tabi. Sevişmeye başlayıp iş dona gelince ce eeee. Dayı kartı geçiri verir sıkıntı etme. Temassız varsa daha iyi olur bak onu sormayı ihmal etme.

Yanında post makinası götür ve kilodun içine yerleştir fiyat bildir ve etiket olarak yapıştır pupiye.Enflasyon tefe tüfe ve ıQ seviyesine göre fiyat belirlicen tabi. Sevişmeye başlayıp iş dona gelince ce eeee. Dayı kartı geçiri verir sıkıntı etme. Temassız varsa daha iyi olur bak onu sormayı ihmal etme.
İnan yazdıkların komik değil. Şunu düşün gerçekten zor durumda olmasam bunu düşünür müydüm?

Ne kadar yadırgasamda sorunuza cevap vereyim. Madem alım/satım mevzusu olarak yaşayacaksınız o zaman açık olacaksınız. Ve açık açık şartlarınızı masaya yatıracaksınız. Cinselliğin kibar hali parasız ve duygusal/doğal olan çünkü. Sizinkisi ticari bir mesele. Piyasasınıda kendiniz belirlersiniz artık. 😒 Üfff yazarken içim daraldı

Sence burda bekaretini satan bi kitle varmıdır da sana akıl versin

Ne kadar yadırgasamda sorunuza cevap vereyim. Madem alım/satım mevzusu olarak yaşayacaksınız o zaman açık olacaksınız. Ve açık açık şartlarınızı masaya yatıracaksınız. Cinselliğin kibar hali parasız ve duygusal/doğal olan çünkü. Sizinkisi ticari bir mesele. Piyasasınıda kendiniz belirlersiniz artık. 😒 Üfff yazarken içim daraldı
İnanın ben de anonim olmama rağmen soruyu yazarken daraldım... Cevabınız için teşekkür ederim 🙏

Zora, dara düşünce bedeninizi sermayeniz olarak görmek yerine; hangi kurumlara başvurabileceğinizi sormak ve başka bir çıkış aramakta mümkün.
Başka bir çıkış yolu maalesef ki bulamıyorum. Çalışmıyorum ve borcum var gün geçtikçe çoğalıyor..

Allah aşkına ne yaşıyorsanız içinizde yaşayın ya ne biçim sorular bunlar

Bedeniniz size özel. Neden is bulup çalışmıyor sunuz da bedeninizi satmayı düşünüyorsunuz. Bulasik yıkayın temizliğe gidin . Borc yapacak n yaptiniz ailenizle yaşamıyor musunuz. Yargılamak yadırgamak kınamak haddime değil ama pRa icin baska yollar mutlaka vardir

Filmlerde genelde önce fiyat konuşulur anlaşılır,sonra otelde zarfın içinde para verildikten sonra ilişki olur . Yani konuşmadan gidersen adam harçlık verir sana tatmin olmazsın .
Tabi senin kararın ama yine de söylemeden geçemeyeceğim .
Yalnış bir yol ,bedenine saygısızlık bu,ruhunu kirletiyorsun .pişman olabilirsin ilerde . Dalga geçiyorsan da bu fikri planlayanlar için yorumumu yapayım dedim 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X