- 14 Eylül 2020
- 231
- 29
- 28
- 25
- Konu Sahibi meleksu001
-
???Haydaaa destur bismillah
ilişkiye falan girmedim ki Reglimin son gunuydy de ihtiyaca gittim geldimbozulmustur o
Wc ihtiyacim vardi yoldaydımOrmanlik alana neden gidiyorsun ki. maymunla mi sevistin.
onu diorum ya. bu kadar kolaymi bozulmasi kardes cis yapinca bozulsa bakire kimse kalmaz bunu seninde bilmen gerekmezmiilişkiye falan girmedim ki Reglimin son gunuydy de ihtiyaca gittim geldim
tuvalet ihtiyacım vardi giderdim ama reglomin son gunuydu baya afedersniz kalin bisey girmesi gerek demi bekaretimden olmam icinwala bacım aşağı köye bişeyin girip girmediğini biz bilemeyiz en iyi sen bilirsin ormanda gezerken bileyşn batması için çıplak olman lazım öyle ha deyince içimize bile kaçmaz
Yahuu banyoya girsene, niye o kadar yol teptinMrb ben ihtiyacım için ormanlık alana gittim reglimin son gunuydu bitirdim işimi eve gelirken kanamam oldugunu gordum bisey battigini yada batacak bisey yoktu tekrar baktım ama bekaret kanaması mı bu sizce
yok biliyorum ama bisey mi batti diye gittin baktim batacak bisey yok reglimin son gunuydu de baya kalin bisey girmesi gerek demionu diorum ya. bu kadar kolaymi bozulmasi kardes cis yapinca bozulsa bakire kimse kalmaz bunu seninde bilmen gerekmezmi
tuvalet ihtoyacim vardi yoldaydim o yuzdenYahuu banyoya girsene, niye o kadar yol teptin
O zaman adet kanamasıdır, rengi nasıldı?tuvalet ihtoyacim vardi yoldaydim o yuzden
çok afedersiniz kücük abdestimi gordum yoldaydim duracak yer yoktu ormana gittimReglin son günü olabilir böyle son bir kaç damla, neden bekaret şüphesine düştünüz ki ? Ihtiyaç gidermek için ormana gittiğiniz için herhalde. Wc falan yok muydu , neden orman ? Ihtiyactan kastınız bir şey çıkmalı ihtiyaçsa korkmayın, bir şey girmeli ihtiyaçsa iş değişir.
parlak KırmizıO zaman adet kanamasıdır, rengi nasıldı?
yok canım merak etme ince we ya kalın bişe girseydi, canın, acırdı adetinin son günğ oldugu için gelmiştir o kan ama için rahar degilse doktora git durumunu anlat o, bakar aileninde bilgisi olmaz bu durumdantuvalet ihtiyacım vardi giderdim ama reglomin son gunuydu baya afedersniz kalin bisey girmesi gerek demi bekaretimden olmam icin
ihtiyaç derken küçul abdest"İhtiyaç" giderdiysen gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?