- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi?
Kanli carsaf olayida unutulmasin o zaman. Hatta sadiclarin evde ciftin cinsel iliski olmasini beklemesi, kapida dinlemek,.. Bunlar hep dedigin örf adet.
Tabi bide baslik parasi var, kadinin evlendiginde kayin ailesinin kölesi olmasi ve ne zaman tekrar kendi ailesini görecegini bilmemesi var.
Varda var yani.
Bunlarda hepsi örf adet. Bunlarada sahip cikilsinmi?
en son adetlere laf söylediğimde kurum ve kişi kötülemekten banlanmıştım.. o yüzden ben destekliyorum bu adetleri, herkes kanlı çarşafını gösterip, kaynanasının evini temizleyip ilk çocuğuna k.validesinin / kpederinin adını koyacak.. adetlerimizi yaşatmalıyız..
+Dugun sokakta yapilsinÖrf adetler bir kurum oldugunu bilmiyordum. Bilgilendirdigin iyi oldu.
Ve katiliyorum, hepsi tekrar geri gelsin.
Bohca sadece gecelik ve kiyafet icin tekstil parcalardan olussun. Yok öyle ille Dior parfum makjaji felan.
Kina sadece evde olsun. Ve bir daha o eve görecekmisin bilmedigin icin aglanilsin.
Ha en güzeli, baba damati secsin. Hic dogru düzgün tanimadigin adam ile evlenmek harika birsey.
Tabiki altin kalsin. Altin önemli.
++ Düğünden sonra takılan altınlara kayın aile el koysun.Örf adetler bir kurum oldugunu bilmiyordum. Bilgilendirdigin iyi oldu.
Bohca sadece gecelik ve kiyafet icin tekstil parcalardan olussun. Yok öyle ille Dior parfum makjaji felan.
Kina sadece evde olsun. Ve bir daha o eve görecekmisin bilmedigin icin aglanilsin.
Ha en güzeli, baba damati secsin. Hic dogru düzgün tanimadigin adam ile evlenmek harika birsey.
Örf adetler bir kurum oldugunu bilmiyordum. Bilgilendirdigin iyi oldu.
+Dugun sokakta yapilsin
altın takılsa ne olacak, sonra o altınlar eksiksiz kpedere verilsin adamın borçları var, zaten aynı evde oturacaklar ne işine yarayacak.. gelin yemeği yapsın, sofrayı kursun, büyükleri başlamadan başlamasın.. bunlar güzel adetlerimiz, sürsün gitsin ben kabul ediyorum..
Ha bide yemekten bahs edilmisken, önce erkekler, sonra cocuklar en son kadinlar yemek yesin.
Kendine olan saygından dolayı kutluyorum seniHepinizin yorumlarini tek tek okudum hanimlar. Fazla oldugu icin tek tek cevaplayamiyorum. Bugun aradi acmadim, mesaj atmis ben dun dusuncesizlik ettim vs. Ama bu dakikadan sonra degismeyecegini anladigim icin her yerden engelleyip musteri hizmetlerinden hemen numarami degistirdim. Cok kötüyüm psikoloji olarak anlatamam size, gececegini unutacagimi biliyorum. Tesekkur ederim hepinize ayri ayri ilgilendiginiz icin
Hepinizin yorumlarini tek tek okudum hanimlar. Fazla oldugu icin tek tek cevaplayamiyorum. Bugun aradi acmadim, mesaj atmis ben dun dusuncesizlik ettim vs. Ama bu dakikadan sonra degismeyecegini anladigim icin her yerden engelleyip musteri hizmetlerinden hemen numarami degistirdim. Cok kötüyüm psikoloji olarak anlatamam size, gececegini unutacagimi biliyorum. Tesekkur ederim hepinize ayri ayri ilgilendiginiz icin
Umarım öyle olacak <3geçecek ve geçtiğinde böyle bir 3. dünya zihniyetini arkanda bıraktığın için şükür edeceksin :)
Düşüncesizlik dediği şey aslında zihniyeti işte.Hepinizin yorumlarini tek tek okudum hanimlar. Fazla oldugu icin tek tek cevaplayamiyorum. Bugun aradi acmadim, mesaj atmis ben dun dusuncesizlik ettim vs. Ama bu dakikadan sonra degismeyecegini anladigim icin her yerden engelleyip musteri hizmetlerinden hemen numarami degistirdim. Cok kötüyüm psikoloji olarak anlatamam size, gececegini unutacagimi biliyorum. Tesekkur ederim hepinize ayri ayri ilgilendiginiz icin
Çok teşekkür ederim çol tatlısınız. Hepimiz mutlu olalım inşallah :)Düşüncesizlik dediği şey aslında zihniyeti işte.
Sizi tebrik ederim gerçekten. Hele de burada yazılan normalleştirme yorumlarına rağmen böyle bir insanın haddini bildirdiğiniz için.
Çook mutlu olun
Hepinizin yorumlarini tek tek okudum hanimlar. Fazla oldugu icin tek tek cevaplayamiyorum. Bugun aradi acmadim, mesaj atmis ben dun dusuncesizlik ettim vs. Ama bu dakikadan sonra degismeyecegini anladigim icin her yerden engelleyip musteri hizmetlerinden hemen numarami degistirdim. Cok kötüyüm psikoloji olarak anlatamam size, gececegini unutacagimi biliyorum. Tesekkur ederim hepinize ayri ayri ilgilendiginiz icin