- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
Tabiki bilmiyorum genelleme yapıyorumNereden biliyorsunuz Türk ve müslüman olduğunu bu forumdaki herkesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki bilmiyorum genelleme yapıyorumNereden biliyorsunuz Türk ve müslüman olduğunu bu forumdaki herkesin?
Ay pardon hocam hangi okulda öğretmensiniz acabaNereden biliyorsunuz Türk ve müslüman olduğunu bu forumdaki herkesin?Bir de ana diliniz Türkçe ekleri doğru yazmayı öğrenmenizi tavsiye ederim.
Ya yapmayın ya bırakın modern dünya modern düşünce ataklarını biz türk üz ve müslümanız örf adet bi tarafa günah yaa evlenmeden beraber olmak ndkadar bormal geliyo herkese o normal görsn zihniyetler sorabilirmi acaba anne babalarına onlarda bukadar genişmiydi yada MODERN
Tabiki herkesin kendi özel hayatı ama gerçeklerde gözardı edilmemeli yargılamak kimsenin haddi değil ama bazı değerler unutulmamalıGünahsa kendisine günah. Yargılamak ayıp değil mi?
Benim anlamadığım bı konu var.
Siz bakireyim diyorsunuz.
Bakireyseniz neden bu konuyu açtınız.
Sizin cekineceğiniz bı konu yok ki...
Bu konu ancak bakire biri ile evlenmek isteyen ve bayanın bakire olmadığını durumda büyük sorun teşkil eder.
Adam düşüncesini açık açık belirtmiş.
Zaten bu konunun cevabı iki rahmetten biri ya önem verir ya ön vermez.
Bu konudan sorun çıkması çok mantıksız.
Bu yıl son senem, mezun olunca öğretmen olacağım inşallah.Dil okulunda çalışıyorum ama resmiyette henüz değilim :)Ay pardon hocam hangi okulda öğretmensiniz acaba
O'da öğretmen'imin hatası ne diyeyim.Bu yıl son senem, mezun olunca öğretmen olacağım inşallah.Dil okulunda çalışıyorum ama resmiyette henüz değilim :)
Çok üzücü yazım yanlışına bir tek öğretmenin takacağını düşünmek.
Örfünüz, adetiniz söz konusu olunca biz Türküzzzzz herkes ona göre davransın ama konu ana dilinizi yanlış kullanıma gelince Türk değilsiniz sanırım çünkü hemen ooo öğretmen şakalarına bağladınız :))
Ayy kaç kurtul, iyi ki kurtulmuşsun diyenleri de anlamıyorum. Burda bazı kişilere göre ilişki, evlilik bitirmek çok kolay. Test konusunda haklısın, ben de kırılırım tabi ki ama bekarete önem vermesi tuhaf gelmedi bana. Fakat, 4 5 yıl çıktığı kızı, kan gelmedi diye teste götüririm demesi, size güvenmediğini gösteriyor, buna kırılmakta haklısın ama barışırsınız bence.
Çöp olmadı, sen kurtuldun, Allah seni kurtardı böyle yobaz kafalı bir adamdan...İyi geceler hanımlar,
Şu an çok gerginim ellerim titriyor yazım kurallarını ihlal edersem affola... Benim bir ilişkim var 4. yılı bitirmek üzere olduğumuz. Erkek arkadaşım mühendis ve 26 yaşında, ben de kpss tercihlerini bekliyorum 23 yaşındayım.
Bu gece konu konuyu açtı ona bir soru sordum: "ya evlendiğimiz gece kan gelmezse ne tepki vereceksin?" diye. Bana verdiği cevap: "esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko" ve ben yıkıldım. Gerçekten beni bekaret testine mi götüreceksin dedim evet dedi. Şüpheyle yaşayamazmış.
Bu konuşmalar sürdü gitti ve kavga kıyamet bitirdik. Ve asla lafından sözünden geri dönmedi kızlar.
Şimdi benim 5 yılım çöp mü oldu? Bu nasıl bir zihniyet?
yazı boyutunuz çok büyük göz yoruyor.küçük bi tavsiyeBu yıl son senem, mezun olunca öğretmen olacağım inşallah.Dil okulunda çalışıyorum ama resmiyette henüz değilim :)
Çok üzücü yazım yanlışına bir tek öğretmenin takacağını düşünmek.
Örfünüz, adetiniz söz konusu olunca biz Türküzzzzz herkes ona göre davransın ama konu ana dilinizi yanlış kullanıma gelince Türk değilsiniz sanırım çünkü hemen ooo öğretmen şakalarına bağladınız :))
ÇÖP Ç Ö P Ç ÖöÖ Pİyi geceler hanımlar,
Şu an çok gerginim ellerim titriyor yazım kurallarını ihlal edersem affola... Benim bir ilişkim var 4. yılı bitirmek üzere olduğumuz. Erkek arkadaşım mühendis ve 26 yaşında, ben de kpss tercihlerini bekliyorum 23 yaşındayım.
Bu gece konu konuyu açtı ona bir soru sordum: "ya evlendiğimiz gece kan gelmezse ne tepki vereceksin?" diye. Bana verdiği cevap: "esnek de olabilir tabi iyi tarafından düşünürsek ama test banko" ve ben yıkıldım. Gerçekten beni bekaret testine mi götüreceksin dedim evet dedi. Şüpheyle yaşayamazmış.
Bu konuşmalar sürdü gitti ve kavga kıyamet bitirdik. Ve asla lafından sözünden geri dönmedi kızlar.
Şimdi benim 5 yılım çöp mü oldu? Bu nasıl bir zihniyet?