Bekar pko'lu hanımlar tedavi sürecimizi paylaşalım

Ben bundan 2 yıl öncede yaklaşık 8 kilo kadar vermiştim, ama pko konusunda bi değişiklik olmadı, şeker hapı kullandım, onun da bi faydası olmadı, doğum kontrol hapı dışında cyclo progynova diye bi hap kullandım 3 ay boyunca ama oda fayda etmedi, yani hapları bırakınca benim çeşmeler kapanıyor

:26: peki yumurta sayına baktırdın mı? yada ne bileyim başka bişiy...ya bunun bir açıklaması olması lazım
şu işlerden kurtulsam dr a gideceğim de nerdee....

:26: peki yumurta sayına baktırdın mı? yada ne bileyim başka bişiy...ya bunun bir açıklaması olması lazım
şu işlerden kurtulsam dr a gideceğim de nerdee....

yumurta sayısına baktırmak nasıl bir şey bilmiyorum, hiç duymadım, ama fsh hormon değerinin yumurta rezerviyle alakalı olduğunu biliyorum, o hormonum benim normal, aslında önemli olan sanırım yumurtlayıp yumurtlamamak... zaten adet olamamamın nedeni de o, yumurtlayamam, yada yumurtlamanın yarıda kalması, ve o yumurtaların oraya yapışıp kistlere dönüşmesi...

inşallah bir çözümü vardır:26: biliyorum evet oraya yapışıyor ve çikolata kisti deniyor..bende de var onlardan
tek tesellim belkide ,her şeye rağmen hamile kalıp çocuk sahibi olabilen kadınların varlığını bilmek

Çikolata kisti farklı bir şey sanırım,, Elbette okadar da ümitsizliğe düşmemek gerek, rabbim büyük, bize de anne olmayı nasip eder elbet:)

kızlarr ben 18 yaşındayım 16 yaşımda pko.lu olduğumu öğrendim... doktora gittim zayıfla düzelir düzelmezse ilaç tedavisi yapcaz dedi... ben şu anda diyet yapmaya çalışıyorum belki zayıflayınca düzelirim de ilaç tedavisine gerek kalmaz...geçen ay 23 ocakta oldum en son adet... bakalım yarın olcam mı ama hiç sanmıyorum... yarın bir gün evlenince inşallah bebek sahibi olmakta problem çekmeyizzz
kızlar şu soğan kürü nedir yaa??? işe yarıyor mu? bana da anlatın lütfen...

kızlarr ben 18 yaşındayım 16 yaşımda pko.lu olduğumu öğrendim... doktora gittim zayıfla düzelir düzelmezse ilaç tedavisi yapcaz dedi... ben şu anda diyet yapmaya çalışıyorum belki zayıflayınca düzelirim de ilaç tedavisine gerek kalmaz...geçen ay 23 ocakta oldum en son adet... bakalım yarın olcam mı ama hiç sanmıyorum... yarın bir gün evlenince inşallah bebek sahibi olmakta problem çekmeyizzz

Diyetinden vazgeçme sakın, doktor dediyse mutlaka faydasını göreceksindir zayıflamanın.. İnşallah ilaç kullanmana gerek kalmadan , zayıflayıp bu rahatsızlıkğın etkilerini en aza indirebilirsin..

Bende ilk kürü yaptım geldi kırmızılar 2.sinide yaptım tık yok şuan çok stresli oluyorum bende.düğüne de az kaldı sayılır ne olacak,bende hemen çocuk istemiyorum ama bu pko korkutuyor ya çok geçikir yada olmazsa diye.sanırım korunmayacam.bu ara da düğün tarihlerimiz yakınmış

ahh seni çok iyi anlıyorum bende beklemedeyimm:26:

Evet benim 10haziran kendi memleketim de 17 sinde de nişanlımın melektinde olucak düğünüm inşallah, ya acep bende yeniden mi soğan kürünü denesem,, ?

Diyetinden vazgeçme sakın, doktor dediyse mutlaka faydasını göreceksindir zayıflamanın.. İnşallah ilaç kullanmana gerek kalmadan , zayıflayıp bu rahatsızlıkğın etkilerini en aza indirebilirsin..

inşallah canım..inşallah hepimiz düzeliriz yaa. çok kötü bişey bu..insan yaşayınca hissedince karşısındakinin de neler yaşadığını hissettiğini anlayabiliyorr...

kızlar yukarıdaki mesajımda da sormuştum.tekrar soruyorum. soğan küründen bahsediyosunuz. nedir bu soğan kürü? nasıl yapılır? kaç zamanda bir içilir? adet olmaya yardımcı mı ? bir anlatırsanız çok sevinirim?

Evet benim 10haziran kendi memleketim de 17 sinde de nişanlımın melektinde olucak düğünüm inşallah, ya acep bende yeniden mi soğan kürünü denesem,, ?

hazırlıklara basladın mı,hayırlısı olsun hepimiz için,bende dün gördüm çok şükür kırmızıları.ben dene derim.ben bir de hayıt otu içiyorum.soğana inanıyorum o getiriyor

hazırlıklara basladın mı,hayırlısı olsun hepimiz için,bende dün gördüm çok şükür kırmızıları.ben dene derim.ben bir de hayıt otu içiyorum.soğana inanıyorum o getiriyor

böyle duyunca yeniden umutlanıyorum, peki normalde adetlerin nasıldı, ben yıllrdır, hap olmadan adet göremiyorum çünkü hazırlıklar ufaktan ufaktan başladı, henüz hummalı bi çalışma yok bende hemen bu akşam başlasam mı ki tekrardan soğan suyuna,?

merhaba kizlar.InşaAllah iyisiniz.bende pkoluyum.24 yaşindayim..4 yildir mualice aliyorum.eylül ayinda dügünüm olacak.adet düzensizligim var.40 günde bir oluyorum.tüylenme sorunum var.3 ay sogan kürü kullandim.şimdi metformine başladigim üçün sogan kürünü sonlandirdim.metformin bulanti yopiyor.ayni zamanda dogum kontrol hapi ve hayitin ilacini kullaniyorum.çocuklari cok sevirorum.evlenince hemen çocuk düşünüyorum.abilerim ikiz.İnşaAllah benim de ikizlerim olur.Allah hepimize saglikli hayirli bebişler nasib etsin.

Hayırlı olur inşallahhh
maalesef sinir bozucu bir hastalık ama hamile kalann çooookkk varr
darısı başınaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…