Bekar pko'lu hanımlar tedavi sürecimizi paylaşalım

var tabi olmaz mıı...maalesef ki çok kişiyiz..:26:
sabah akşam (en az günde 2 kere) olmak kaydıyla
her gün içmek gerekiyor..içindeki bitkilerin aynı zamanda
hazımsızlık,ağrı kesici,iştahı kontrol edici ( bunu kendimde farkettim,
herkeste olur mu bilmem) ve rahatlatıcı özellikleri var..dediğin ilacı hiç kullanmadım..
sebze ve meyve çok tüketmen tavsiyem ve bol su içmen..

söktürücü hapları doktor bana verirken, hep adet olmazsan gel tekrar, rahim duvarın biraz kalınlaşmış çünkü derdi öyle hatırlıyorum, belki sen de de böyle bir durum söz konusu olabilir, tabi başka bir şey de olabilir, kaç gün içinde olunması gerektiğini prospektüsünde yazar, en doğrusunu da doktor söyler tabi, ama bence doğal yöntemleri de dene, soğan suyunu falan,, ilaç kullanmak insanı gerçekten yoruyor, kendini daha çok hasta hissediyorsun

cevaplarınız için teşekkür ederim.... burayı çok sevdim ya normal insanlar acıyarak yardımcı olmaya çalışıyor ama burda hepimiz derdimizden anlıyoruz şu beşli karışımı deniicem arkadaşa sipariş verdim gelirken getirecek inşallah faydası olur Allah şifa versin yoksa hepten küserim Allah a bide hep derler ki evlenince geçer diye acaba bebe yaptıktan sonra mı düzeliyor. yok hani cidden düzelecekse hemen evlencem de glukofen kullanan varmı

ben de kardeşinle aynı durumdayım. 5 yıldır nerdeyse hiç ara vermeden diane 35 kullanıyoruım. 5 ay önce 3 ay ara vermiştim. vermez olsaydım. anında kist oluşmuş.bi sabah çok normal bi şekilde uyandım ve birden karnıma inanılmaz bir ağrı girdi. sonra baygınlık geçirmişim ailem acile götürmüş. ne olduğunu anlayamadılar vitamimnsiz kalmış deyip serum takıp yolladılar. akşam ablamın içine sinmedi beni doktora götürdü. meğerse kist patlamış kanamam varmış. anında hastaneye yatış yaptım. 20 gün nerdeyse kalkmadan yattım. ilacı bıraksan bi dert bırakmasan bi dert. nerdeyse bütün hastalıklara yakalanma riskimiz çok yüksek. çocuk olmma sorunu var. o kadar üzülüyorumki arkadaşım bu durumuma.

hanımlar geçmiş olsun..ben o ilacı 2 belki de 3 aydan fazla kullanamayanlardanım...
ben gibi pek çok arkadaşım da öyle..sürekli kullanarak aslında hapa birazda
siz mi bağımlı hale getirdiniz kendinizi?:26: çünkü bitkisel tedavi uygulayıp çok
iyi sonuçlar alınabiliyor...bir soğan kürü,evli ve hamile kalmak isteyenler için
bir incir kürü; bunun yanında adeti düzenleyen başta hayıt tohumu,aslanpençesi,
adaçayı,civanperçemi...vs. gibi ilaçların etkilerini biz buralarda dile getiriyoruz
elimizden geldiğince...denediniz mi bunları hiç?

anlattım işte arkadaşım bırakınca bitkisel şeyler denedim. ama çok büyük problem yaşadım. kistim patladığında kanamam kendiliğnden durmamış olsaymış yumurtalıklarımın alınmasına kadar gidebiliyomuş sonucu. çok sıkıntılı günler geçirdim. bu kahrolası ilacı ben de kullanmak istemiyorum ama yapacak bişeyim yok. çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum. napıcağımı şaşırdım(

bende kızıma 10 gün kadar civanperçemi kullandı....soğan suyuda kullandı 3 ay olacak halen daha adet olmasını bekiyoruz..söktürücü mü kullansak acaba ne dersiniz kızlar....

şu beşli karışım işe yarıyor :))) çok midem bulandı ama olsun sabah akşam aç olarak içtim : ) üç günde açtı

şu beşli karışım işe yarıyor :))) çok midem bulandı ama olsun sabah akşam aç olarak içtim : ) üç günde açtı

adetin sancılıysa sancını azaltıyor ya da kesiyor..hormonlarını düzenleyip
adet olmana yardımcı oluyor..şişkinlik alıyor...birde yemekten sonra iç ,tok karnına ...bulantın geçebilir..üç günde açtı derken?? yoksa sennn ciddiii misinnn???

Son düzenleyen: Moderatör:
bende kızıma 10 gün kadar civanperçemi kullandı....soğan suyuda kullandı 3 ay olacak halen daha adet olmasını bekiyoruz..söktürücü mü kullansak acaba ne dersiniz kızlar....

bunları düzenli kullanmak gerekiyor fakat ahstalığı ne boyutta o da önemli..:26:

Merhaba kızlar, nasılsınız nasıl gidiyor...
benim bugün soğan kürümün son günü, ama hiç belirti yok,, ümitlenmiştim olurum diye ama yanılıcam sanırım.. hayırlısı bakalım

benim bugün soğan kürümün son günü, ama hiç belirti yok,, ümitlenmiştim olurum diye ama yanılıcam sanırım.. hayırlısı bakalım

ne kadar geçti ki gdogan??
iyimser ollll moralini yüksek tutman çook önemlii

merhaba gdoğan yoğun geciyor senin nasıl?
soğanın son günü zor gelir bence 10 gün kadar bekle gelir mutlaka...

merhaba yelpaz_e

ben şuan bekleme aşamasındayım..pek bişiy yaptığım söylenemez.
henüz 10 gün oldu sonlanalı...ben de merak ediyorum..

SOĞAN FELAN KULLANMIYOSUN YANİ KENDİLİĞİNDEN Mİ ADET GÖRÜYOSUN yoksa söktürücü mü kullandın canım

evet sonunda kırmızılar geldiii:) bgün son günüm hatta:) ben bunu beğendim bidahiki ay adet olmadan yine başliicam bir hafta önce kadar inşallah tekrar işe yarar :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…